Sitt ned og hold kjeft

Dette er en lydbok hvor forfatter Knut Nærum går gjennom alle årsakene vi har til å føle oss hevet over alle andre og grunner til hvorfor vi bør jekke oss ned. Den handler kort fortalt om å gjøre endringer ved seg selv før man prøver å endre alle andre. Nærum balanserer en seriøs undertone med en sarkastisk og hånlig fremstilling. Temaet gjennomgås grundig på en innlevende og humoristisk måte.

Lytt til Sitt ned og hold kjeft - gratis i 30 dager på Storytel

Knut Nærum er en kjent komiker, TV-personlighet og skaper av både tegneserier og bøker. Nærum har i en årrekke drevet med både revyer, teater og stand-up-komedie. Han har opptrådt en rekke ganger på Litteraturhuset i Oslo med sitt bokhumorshow. Han er også kjent som fast paneldeltaker i NRKs humoristiske TV-program Nytt På Nytt. Han har skrevet flere bøker der flere av disse er blitt utgitt i form av lydbok, og nå kan høres gratis.

Sitt ned og hold kjeft – et skråblikk på selvopptatte nordmenn

I boken forklarer Nærum hvorfor vi av ulike grunner føler oss overlegne, og hvordan vi kan gjenvinne bakkekontakten. Boken er et humoristisk spark mot oppblåste og selvopptatte nordmenn. Den tipser om at vi kanskje rett og slett bør sitte ned og holde kjeft noen ganger. Forfatteren tar særlig et oppgjør med status, arv og folk som føler seg viktigere enn andre fordi de kommer fra fine familier.

Hør sitt ned og hold kjeft gratis

Du kan høre denne lydboken og tusenvis av andre lydbøker gratis i en begrenset periode ved å laste ned lydbok-appene vi anbefaler her på siden. I løpet av prøveperioden kan du lytte til alt av innhold som du ønsker. Dette inkluderer store biblioteker med nytt og godt fra lydbokens verden. Du kan høre på bestselgende fagbøker, prisbelønte kriminalromaner, kjente fortellinger og spennende biografier. Lytt til Hør sitt ned og hold kjeft i dag!

Sitt ned og hold kjeft
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel