Sjarmen med tarmen

Sjarmen med tarmen er en bok om vårt fordøyelsessystem, skrevet av den tyske legen Giulia Enders. Det er mange som har kopiert suksessen med bøker om andre organer, med tilsvarende ordspill som tittel.

Lytt til Sjarmen med tarmen gratis i 30 dager på Storytel

Om Sjarmen med tarmen og Giulia Enders

For mange var kanskje Sjarmen med tarmen en noe uventet bestselger, litt som den norske boken om ved som solgte i stort opplag. Boken har sin opprinnelse i et foredrag som Enders tidligere hadde holdt, og som da het «Darm mit Charme» på tysk. Etter hvert skrev Enders en bok med samme tittel, og heldigvis for forlaget oversettes den godt til norsk.

Boken handler helt enkelt om fordøyelsessystemet og tarmene, en del av kroppen som de fleste av oss bare tar for gitt og kanskje ikke har noe spesiell interesse av å lære mer om. Tross alt er vi oppdratt til å ikke snakke så mye om tiss og bæsj. Når det er sagt er tarmene svært viktige for kroppens funksjon, og gjennom denne boken kan du tilegne deg en god del informasjon som faktisk kan være nyttig i hverdagen.

Boken er skrevet på en lettfattelig og morsom måte, og passer godt som lydbok. Ofte er det mulig å høre på denne og andre bøker gratis i strømmetjenestenes prøveperioder.

Hvem er Sjarmen med tarmen for?

Det hadde vært lett å påstå at siden alle har en tarm, så er denne boken for alle. Det er kanskje ikke helt sant, du må ha en interesse for å lære deg litt mer om hva som skjer i tarmen. Har du ikke det finnes det mange kopier av denne boken som dreier seg om andre deler av kroppen.

Lytt gratis til Sjarmen med tarmen

Du kan lytte til Sjarmen med tarmen, og mange andre lydbøker, helt gratis i 30 dager på Storytel.

Sjarmen med tarmen
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel