Snåsamannen

Forfatter Ingar Sletten Kolloen har i løpet av halvannet år hatt mange samtaler med den kontroversielle Snåsamannen, hvilket har resultert i denne boka som kan fås som 6 timer og 59 minutters lang lydbok. Kolloen forteller Joralf Gjerstads historie, og gir leseren et innsyn i det personlige livet til mannen som er landskjent for sine varme hender og helbredende krefter.

Lytt til Snåsamannen - gratis i 30 dager på Fabel

Det er mange som er villige til å skrive under på at Snåsamannen har evner utenom det vanlige, og gjennom Kolloens biografi får vi vite ting om mannen som vi neppe visste fra før. At han bare fikk 5 års skolegang og var med i Tysklandsbrigaden er det ikke alle som vet, men det er selvfølgelig de overnaturlige evnene som står i fokus.

Hvem bør lese Snåsamannen?

Det er ingen tvil om at spørsmålet om Joralf Gjerstad troverdighet som klarsynt helbreder deler landet i to, og mannen er utvilsomt et mysterium uansett. Det at tusenvis av mennesker kan rapportere at mannen har helbredet ulike sykdommer hos dem, ofte hvor leger har måttet gi opp, sier dog sitt. Gjennom Kolloen får Snåsamannen anledning til å selv fortelle sin historie.

Er du interessert i å høre Gjerstad snakke ut om livet som et individ med paranormale evner, vil du kunne oppleve Snåsamannen som en gratis lydbok det er vanskelig å legge fra seg. Har du dessuten en forkjærlighet for det sjelelige og et åpent sinn når det kommer til det mystiske og litt magiske, bør denne være på ønskelisten!

Hør Snåsamannen gratis

Snåsamannen kan høres gratis som lydbok gjennom ulike lydbokapper, i en begrenset tidsperiode. Mange spørsmål spesielt interesserte har sittet med når det gjelder Snåsakallen, som han også blir kalt, blir besvart i Kolloens verk. Et godt innblikk i livet til en mann som har sett på det som sin oppgave å bruke evnene sine til å hjelpe andre, er det du får.

Ellers er boka en tankevekker som kan få deg til å stille spørsmål ved samtidens konvensjonelle virkelighetssyn, samtidig som den ikke bruker religiøse forklaringer. Opplevelsen av det å ha vært annerledes fra barnsben av, når han helst ville være som alle andre, er noe Gjerstad forteller om, og Kolloen fremstiller det hele på en jordnær og ikke-forutinntatt måte.

Snåsamannen
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel