Spis deg ned i vekt

Sten Sture Skaldeman er en svensk forfatter, journalist, kostholdsdebattant og foreleser. Skaldeman har selv slitt med overvekt. Han har skrevet flere bøker om kosthold og helse som nå er tilgjengelig som lydbok. Da han ga ut boken Spis deg ned i vekt vekte han stor oppsikt ved å kritisere de etablerte ernæringsmyndighetenes kostholdsråd. Spis deg ned i vekt prises for å være lærerik og en god intro til lavkarbo.

Lytt til Spis deg ned i vekt - gratis i 30 dager på Storytel

Skaldeman fulgte lenge myndighetenes råd om å spise magert i form av brød, poteter og grønt. Dette hjalp han ikke med å gå ned i vekt. Han valgte så å gjøre det stikk motsatte: å spise mer protein og naturlig fett, i tillegg til å unngå sukker og stivelse. Dette hjalp han med å gå ned hele 65 kg. Lytt gratis til tipsene hans i denne inspiserende boken.

Hva handler Spis deg ned i vekt om?

Boken handler om hvor viktig det er å fokusere på å gjøre kroppen sin i stand til å brenne fett, istedenfor bare å spise mindre og trene mer. Skaldeman anbefaler å spise god mat, men å unngå alle typer mat som utløser fettlagring og øker blodsukkeret ditt. Dette vil hjelpe deg med å gå raskere og enklere ned i vekt, samtidig som du kan spise god mat.

Lytt til lydboken Spis deg ned i vekt gratis

Dersom du ønsker å lytte til boken Spis deg ned i vekt kan du gjøre det helt gratis ved å laste ned en av lydbokappene her på lydbokapper.com. Her vil du finne populære lydbokapper som tilbyr en begrenset gratisperiode. Du kan teste ut alle tre helt gratis for å finne ut hvilken lydbokapp som passer best for akkurat deg. Så hva venter du på? Ta en titt selv!

Spis deg ned i vekt
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel