Spis, elsk, lev

Spis elsk lev av Elizabeth Gilbert

Stormen rundt Spis elsk lev tok av da Oprah anbefalte den på sitt show, og denne biografiske boken skrevet av amerikanske Elizabeth Gilbert i 2006 har siden blitt en New York Times bestselger og et globalt fenomen. For noen er boken blitt en slags inspirerende selvhjelpsbok som forklarer alt det viktigste med livet, andre anklagde forfatteren for å ha ødelagt Bali fordi boken har ført til den voldsomme masseturismen øya opplever i disse dager. Det en lydbok som er verdt å sjekke ut.

Lytt til Spis, elsk, lev - gratis i 30 dager på Storytel

På engelsk heter boken Eat Pray Love (altså Spis Be Elsk), og denne tittelen er kanskje mer nøyaktig med tanke på kronologien i romanen. På sin reise til Italia oppdaget forfatteren den ekte gleden av å spise god mat og nyte hver eneste bit, India viste henne hvor mye kraft det finnes i oppriktig bønn, og til slutt, fant kvinnen sin indre ro og ekte kjærlighet i Indonesia. Hør på denne lydboken gratis og lær mer om forfatterens livsforvandlende reise.

Om boken Spis elsk lev

I denne 14 timer lange lydboken forteller Gilbert om sitt livs største reiseeventyr. Kvinnen har et tilsynelatende perfekt liv, men hun føler seg ikke lykkelig. Først kvitter hun seg med ekteskapet og jobben, og så forlater hun sitt hjem og land – for å finne seg selv. Reisen tar henne til solfylte Italia, eksotiske India og, til slutt, Bali hvor hun prøver å finne sinnsro og balansen i livet. Helt uventet finner hun kjærligheten og lykken igjen.

Lytt til Spis elsk lev helt gratis

På Lydbokapper.com er det lett å finne en lydbokapp som passer deg og dine behov og høre på mange forskjellige lydbøker helt gratis i en prøveperiode i en begrenset periode. Ved registrering får du gratis adgang til Spis elsk lev av Elizabeth Gilbert og tusenvis av andre titler slik at du kan laste ned bøker og lytte til dem hvor du vil – både hjemme, på joggetur og i bilen. Prøv ut en gratisperiode allerede nå!

Spis, elsk, lev
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel