Størst av alt

Det er vel få som er bedre egnet til å skrive en krimbok enn en advokat selv, og det er akkurat det du får i Størst av alt, som ble kåret til årets beste kriminalroman i Sverige 2016. Boken er skrevet av den svenske forfatteren Malin Persson Giolito, som er tidligere advokat, og har arbeidet i Europakommisjonen i Brussel. Boka ble utgitt på norsk i 2017, og er et originalt rettssaldrama som vil få deg hekta allerede fra første side.

Lytt til Størst av alt - gratis i 30 dager på Storytel

Synopsis

Tenåringen Maja har overlevd en skoleskyting i Stockholm på Djursholms allmänna gymnasium, en skole der rik og fattig møtes. Ni måneder etter skoleskytingen stilles hun for retten. Hun er tiltalt for å ha drept både kjæresten og bestevenninnen. Underveis begynner Maja å vurdere sin egen rolle i skoleskytingen, hva skjedde, og var det egentlig hennes feil?

Hvilke lesere liker boken?

Denne lydboken passer for de som er glade i krimsjangeren, men som er ute etter en ny innfallsvinkel. Her får vi innblikk i en rettssak i Sveriges største rettssal, og vi hører ikke historien fra for eksempel politiets synsvinkel, i stedet fortelles den fra den tiltaltes synsvinkel. Dette gir leseren et veldig personlig forhold til saken, og gjør det vanskelig å legge fra seg boka. Dersom du er glad i å lese om hva det vil si å være ung, og om menneskets indre konflikter, i tillegg til å ha en kjærlighet for krim, så er dette definitivt boka for deg.

Hør gratis

Med en ny kreativ innfallsvinkel og en gripende historie, kan du vel nesten ikke motstå boken. Du har flaks, for denne lydboken finnes hos Storytel , og i hele 30 dager kan du høre den helt gratis. Nyt dagene med å bli kjent med Maja og hennes historie, er hun skyldig eller ikke? Det er bare én måte å finne det ut på.

Størst av alt
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel