Summary of The Everything Store

I 2013 utga journalisten Brad Stone sin innsiktsfulle bok The Everything Store: Jeff Bezos and the Age of Amazon. Boken handler om internettgiganten Amazon.com – et av de mest kjente og suksessrike selskapene i verden – og til og med hvordan grunnleggeren Jeff Bezos klarte å bygge det opp. Summary of The Everything Store er en uoffisiell kortfattet versjon av originalboken utgitt som lydbok i september 2019. Lydboken er 79 minutter lang og gir deg en kjapp oppsummering av de viktigste poengene angitt i originalboken.

Lytt til Summary of The Everything Store - gratis i 30 dager på Storytel

Selv om The Everything Store ble en bestselger og i 2013 utpekt som årets forretningsbok av Financial Times og konsulentfirma McKinsey, fikk boken terningkast én og ble slaktet i en bokanmeldelse skrevet på Amazon.com av Bezos' daværende kone MacKenzie. Man kan selvfølgelig krangle om detaljene i boken, men én ting er utvilsom, nemlig at Jeff Bezos gikk fra filler til rikdom ved å bygge en butikk med nesten uendelig utvalg av produkter til gode priser. Lytt til lydboken gratis og lær mer!

Om Summary of The Everything Store

Summary of The Everything Store tar deg gjennom Jeff Bezos sin livsreise og viser hvordan hans visjon og ambisjon har gjort ham til verdens rikeste mann. Amazon.com ble stiftet i 1995 etter at Bezos skal ha skrevet forretningsmodellen i bilen sin. Nå har selskapet gått bort fra originalidéen om å selge bøker på nett og har vokst til å bli en av verdens største internettbutikker hvor man kan kjøpe praktisk sett hva som helst – en virkelig alt-i-en butikk.

Lytt gratis til Summary of The Everything Store

På Lydbokapper.com er det enkelt å begynne å lytte på lydbøker som har kapret din oppmerksomhet. Du kan selv bestemme hvilken lydbokapp som er best – Storytel, Fabel eller Amazon sin egen Audible. Registrer deg allerede i dag og prøv ut lydbokappene i helt kostnadsfritt i en begrenset periode. Prøveperioden gir deg gratis tilgang til akkurat de samme funksjonene som et helt vanlig medlemskap slik at du kan strømme og lytte til så mange lydbøker du vil.

Summary of The Everything Store
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel