Synnøves system - Slik ryddet jeg meg lykkelig

Programleder, blogger og en populær dame som driver podkast sammen med bestevenninnen sin fra barndommen, Vanessa Rudjord. Synnøve Skarbø elsker å ha mange jern i ilden. Nylig ble hun også forfatter for andre gang. Hun har nå skrevet en bok om sitt system når det kommer til opprydding i hjemmet. Hun viser hvordan dette kan påvirke deg i positiv retning. Boken finnes som lydbok.

Lytt til Synnøves system - gratis i 30 dager på Storytel

Etter at Synnøve Skarbø fødte datteren sin, gled hun inn i fødselsdepresjon. Rydding var det som hjalp henne til å komme tilbake til seg selv igjen. Hun tok tilbake kontrollen over livet sitt atter en gang. Boken Synnøves system - slik ryddet jeg meg lykkelig, er inspirert av Marie Kondo sin bok om Magisk opprydding. Nå kan du også lytte til denne boken gratis!

Handling Synnøves system - slik ryddet jeg meg lykkelig

Skarbøs bok handler om geniale tips i forhold til rydding, som hun egenhendig har utviklet og perfeksjonert over flere år. Boken handler om opprydding i hjemmet, så vel som i livet og ditt indre. Forfatteren mener dette kan gjøre deg lykkeligere. Boken har fått god kritikk, og mange har fått hjelp til å få en energisk start på opprydding i sine hjem.

Lytt til Synnøves system - slik ryddet jeg meg lykkelig gratis

Om du ønsker å lytte til Synnøves system - slik ryddet jeg meg lykkelig, finnes denne som lydbok. Du kan laste denne ned gjennom en av appene på nettsiden, og legge den til blant favoritter i ditt podkast-bibliotek. Lytt helt gratis på denne boken når og hvor du måtte ønske, enten det er på hytten eller ute i skogen.

Synnøves system - Slik ryddet jeg meg lykkelig
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel