Talk Like TED

Talk like TED er skrevet av forfatteren, spaltisten og hovedtaleren Carmine Gallo, som også har jobbet som journalist og nyhetsanker. Han er for øyeblikket president i Gallo Communications Group, hvor han jobber som kommunikasjons-coach og foredragsholder. Han har skrevet en rekke bøker, og regnes som en ekspert på sitt felt; nemlig kommunikasjon og lederskap. Dette er en lydbok som med andre ord ikke bare er svada, men rett og slett med tyngde fra en av bransjens største.

Lytt til Talk Like TED - gratis i 30 dager på Storytel

Gallo har blitt omtalt i flere prestisjetunge aviser, som The New York Times, The Wall Street Journal, Success Magazine og Bloomberg Businessweek. Han har også vært foredragsholder på skoler som UCLA, UC Berkeley og Stanford. Hans forfatterskap er nok mest kjent gjennom bøkene hans om den nå avdøde tech-giganten Steve Jobs, der første boken i serien heter The Presentation Secrets of Steve Jobs, som ble en The Wall Street Journal bestselger. Du kan nå få muligheten til å lytte til boken gratis.

Hva kan du lære av lydboken Talk like TED?

Vi har alle sett en TED (Technology, Entertainment and Design)-talk før, og det er bare å beundre foredragsholdernes fantastiske formidlingsevne — iallfall er det mange som er fantastiske. Gallo hevder i boken Talk like TED å ha knekt koden til denne fantastiske veltalenheten, og ønsker å dele den med verden. Denne klokskapen har blitt kokt ned til 9 essensielle råd for taler i offentligheten, som blant annet 18 minutters-regelen og det å kunne levere såkalte «jaw dropping moments».

Lytt til Talk like TED gratis!

Dersom du laster ned en av appene du finner på denne nettsiden, kan du lytte til Talk Like TED, og mange andre lydbøker — helt gratis! Dermed kan du suge til deg gode historier, kunnskap eller rett og slett ren litterær kunst hvor som helst og når som helst. Last ned en av appene i dag, og få fart på din karriere som lydbok-entusiast allerede i dag — det er virkelig et tilbud du ikke burde motstå!

Talk Like TED
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel