Teamwork 101

John C. Maxwell er en amerikansk forfatter, foredragsholder og pastor. Han har skrevet flere bøker, med hovedfokus på lederskap, og har flere bøker på bestselgerlistene til både New York Times, Wall Street Journal og Business Week. Maxwell fullførte sin doktorgrad i teologi ved Fuller Theological Seminary i California, og har ledet kirker i Indiana, Ohio, California og Florida siden 1970-tallet. Han er ekspert i lederskap, samt grunnlegger for flere lederutviklingsorganisasjoner.

Lytt til Teamwork 101 - gratis i 30 dager på Storytel

Talent trumfer spill, men samarbeid trumfer mesterskap. Dette gjelder ulike sporter, popkulturen og alle andre bransjer – inkludert business-bransjen. Teamwork 101 er en spennende guide-bok som forklarer hvorfor samarbeid er kjernen til suksess i bransjen, og viser deg hvordan du kan bygge opp og opprettholde et selskap ved å prioritere samarbeid for å oppnå vinnende resultater. I denne boka avslører Maxwell hemmeligheten til et bra lag og et godt samarbeid. Hør lydboken gratis og lær selv!

Teamwork 101 – dette lærer du

Teamwork 101 er en guidebok som forteller deg hemmeligheten bak hvorfor samarbeid er kjernen til suksess i bransjen. Her vil du lære å bygge et varende lag, eller team. Du lærer også hvordan du lager og opprettholder positiv energi i gruppen din, og hvordan du utnytter gruppens kreativitet og identifiserer gruppens svake spillere (med negativ påvirkning for gruppen). Du vil også lære hvordan du kan bedømme grupper, og om dere kan oppnå drømmen. Oppdag hvordan et vinnende lag er et selvoppfyllende drivstoff!

Lytt til Teamwork 101 gratis

Hør gratis på Maxwells guide til samarbeid i dag, og lær hemmeligheten på lydbok gjennom en av lydbok-appene på nettsiden i en gratis prøveperiode! Dette er en bok for deg som vil ha det beste laget, innen blant annet industri eller sport. Her kan du høre Teamwork 101, samt andre spennende titler. Teamwork 101 ble utgitt som lydbok i 2015 av HarperCollins Leadership, og har en spilletid på 2 timer og 19 minutter. Boka er innlest på engelsk av Sean Runnette.

Teamwork 101
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel