Tenk enkelt - Få mer av det som betyr mest

Tenk enkelt - Få mer av det som betyr mest er skrevet av Carina Carl (tidl. Poulsen) og ble utgitt i 2018. Hun er utdannet klinisk psykolog og har et foretak som tilbyr ledertrening og individuell terapi. I tillegg har Carl videreutdanning i kognitiv terapi og spesialutdanning innen personlig trening, yoga og mindfullness. Opplev boken som lydbok og hør hvordan du kan fokusere på hva som gir deg energi og glede.

Lytt til Tenk enkelt - Få mer av det som betyr mest - gratis i 30 dager på Storytel

Tenk enkelt vil kunne gi deg en oversikt over hvordan du kan få ro i hodet. Boken gir deg mulighet for å utvikle en mental verktøykasse som vil kunne hjelpe deg med å prioritere og være til stede i ditt eget liv. Psykologen utfordrer deg til å tenke på hva som gir livet ditt mening, hvilke verdier som er viktige for deg, og hvordan du gjør valgene dine. Nå kan du høre lydboken helt gratis!

Hvem passer Tenk enkelt - Få mer av det som betyr mest for?

Boken er til de som vil få mer energi og glede, ved å organisere kaoset i hodet. Med så mange alternativer og utallige valg, gir boken deg verktøy som bidrar til at du blir godt rustet til å organisere hodet ditt. I tillegg får du tips på hvordan du kan få en lettere levestil. Dette fører til at du tar bort mental støy og dermed fokuserer på hva som egentlig betyr mest for deg.

Hør Tenk enkelt - Få mer av det som betyr mest gratis

Tenk enkelt er en bok om personlig utvikling som vil lære deg hvilke verdier du verdsetter i livet, og hva som virkelig betyr mest for deg. Nå kan du organisere livet ditt ved å høre lydboken helt gratis i en begrenset periode ved å prøve ut en av lydbokappene anbefalt her på siden vår. Lytt til denne boken samt mange andre spennende lydbøker mens du går tur, kjører bil eller bare slapper av hjemme!

Tenk enkelt - Få mer av det som betyr mest
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel