The $500 Cup Coffee

Forfatterne Lome og Kramer har erfaring med å beskytte egne pengemidler under finansielle kriser, og i The $500 Cup Coffee deler de ekspertisen sin med deg. Dersom du er villig til å bruke tiden vettugt, er økonomisk trygghet innen rekkevidde. Det å investere trenger heller ikke være skummelt. I boken, som nå finnes som lydbok, forklarer duoen økonomiske konsepter på en enkel måte og illustrerer på engasjerende vis ved å komme med eksempler fra det virkelige liv.

Lytt til The $500 Cup Coffee - gratis i 30 dager på Storytel

Hverken Lome eller Kramer forteller deg hva du skal gjøre, men heller hvordan du skal tenke. Vi alle ønsker vel økonomisk frihet, selv om noen av oss er mindre flinke med penger enn andre. Er du en av de mindre flinke, skal du vite at forfatterne har løsninger for deg og kan hjelpe deg å sette realistiske økonomiske mål. Et godt sted å begynne kan være å lytte til boken gratis, for å gi deg selv et godt utgangspunkt for finansiell snarrådighet.

Handling i The $500 Cup Coffee

Tittelen på boken kommer av hvor vanlig det er å sløse bort altfor mye penger på dyre kaffekopper på kaféer og andre steder. Ifølge Lome er det særlig mange unge som går i den fellen, og før du vet ordet av det har du brukt over 5 000 kroner på kaffe. Å spare penger som ellers ville gått til alskens småting, er noe av det Lome og Kramer lærer deg nytten av. Det er utrolig mye vi sløser på unødvendige utgifter.

Lytt til The $500 Cup Coffee gratis

Vær økonomisk smart og benytt deg av gratisperiodene til en lydbok-app. Med The $500 Cup Coffee tar du ditt første steg mot en ny hverdag bestående av fornuftig pengebruk. Siden 2016 har boken hjulpet et hav av mennesker, som dessuten har kunnet rapportere at bokens ukompliserte språk gjør rådene enkle å forstå. Å lese er å investere i intelligens, fantasi og kreativitet; og med lydbøker sparer du dessuten tid. Du kan lytte hele veien til banken eller på vei til din økonomiske rådgiver.

The $500 Cup Coffee
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel