The 7 Habits Of Highly Effective People

Hør på The 7 Habits Of Highly Effective People. Dette er en lydbok som virkelig går i dybden på hvordan du kan bli et mer effektivt menneske. For Stephen Covey har det alltid vært viktig å nå sine mål. Dette trodde han også var viktig for andre og derfor la han mye arbeid i å virkelig undersøke hva suksessfulle mennesker gjør for å nå målene sine.

Lytt til The 7 Habits Of Highly Effective People - gratis i 30 dager på Storytel

Dette er en bok som kom ut i 1989 og har vært bestselger siden. Så hvorfor ikke høre på The 7 Habits Of Highly Effective People gratis på lydbok? Dette gjør at du kan hjelpe deg selv til å nå akkurat de målene du ønsker i livet. Du vil lære mer om hvordan du kan bygge opp vaner som gjør deg til en bedre og mer effektiv person.

Om The 7 Habits Of Highly Effective People

Denne boken regnes som en selvhjelpsbok, men den regnes ikke som en trendbok. Dette er det som gjør denne boken så forskjellig fra alle de andre. Dette er prinsipper som er standardiserte og som lett kan overføres til hver enkelts liv. Det handler om å bygge vaner som gjør at du over tid vil nå dine mål. Hvis du vil gå mer i dybden så hør på The 7 Habits Of Highly Effective People nå!

Hør på The 7 Habits Of Highly Effective People gratis

Du kan høre på The 7 Habits Of Highly Effective People gratis ved å prøve appene på nettsiden her. Hvis du hører på denne boken vil Stephen Covey gi deg alle tipsene som gjør at du kan være mer deg enn noen sinne. Det er vel noe du ønsker? Det å begynne å høre på denne lydboken vil si at du kan bli en bedre person og utvide dine egne synspunkter!

The 7 Habits Of Highly Effective People
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel