The Achievement Habit

The Achievement Habit er en spennende lydbok av Professor i maskinteknikk Bernard Roth, som lærer deg å møte livets utfordringer, og oppnå dine mål. Publisert i 2015, har den blitt en stor suksess med god kritikk fra lesere over hele verden. Roth er medgrunnlegger av the Hasso Plattner Institute of Design at Stanford (Stanford d.School), og jobber aktivt der som faglig leder. Hans designinteresser inkluderer organisering og presentasjon av workshops om kreativitet, gruppeinteraksjon og problemløsningsprosesser.

Lytt til The Achievement Habit - gratis i 30 dager på Storytel

Lytt gratis til lydboken The Achievement Habit, som hjelper deg å lære hvordan oppnå dine mål og å møte livets utfordringer. Roth hjelper oss å innse kraften i positiv tenking gjennom designtankegang – tidligere brukt i stor skala til å løse problemer. I denne lydboken blir vi ledet gjennom flere diskusjoner, historier, anbefalinger og øvelser som skal hjelpe oss med å skape en ny livsopplevelse. Vi får tildelt innsikter som kan brukes til å oppnå våre ønsker, og overvinne livets hindringer.

The Achievement Habit

I denne lydboken utdeler Roth uvurdelige innsikter som kan brukes til å overkomme livets hindringer og nå våre ønskede mål, og overvinne det som hindrer oss i å nå vårt potensiale, inkludert: Ikke prøv: Gjør! Tror du at du er en person som gjør og oppnår, vil du bli en. Lær å ignorere distraksjoner som forhindrer deg i å nå dine mål, og bli åpen for å lære av din egen erfaring og fra de rundt deg.

Lytt til The Achievement Habit gratis!

Hjernen er sammensatt på en spesiell måte, og jobber alltid sammen med egoene våre for å sabotere våre beste intensjoner. Men vi kan være mer oppmerksomme, og vi kan selv skape vaner som gir oss et bedre liv. Denne lydboken The Achievement Habit er perfekt for de som vil lære hvordan! Du kan lytte gratis til The Achievement Habit av Bernard Roth, med spilletid på 7 timer og 23 minutter i diverse lydbokapper, med en begrenset prøveperiode.

The Achievement Habit
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel