The Big Short

Har du lyst til å høre på en spennende lydbok? Da er The Big Short noe for deg. Her blir du kjent med finansverdenen i USA på midten av 2000-tallet. Selve boken kom ut i 2010 og lå på bestselgerlisten i The New York Times i hele 28 uker. Dette er en av grunnene til at boken også ble laget om til en film som også ble svært populær. Kanskje du skal høre lydboken først, og deretter se filmen?

Lytt til The Big Short - gratis i 30 dager på Storytel

Du kan høre på The Big Short gratis i en lydbok-app. Er du interessert i hvordan den finansielle verdenen faktisk fungerer? Da er dette en bok som passer for deg. Her får du et innblikk i menneskene som faktisk forutså hva som kom til å skje under finanskrisen i 2008 og tjente seg rike på den. Dette er ganske uforståelig, men du får absolutt et innblikk i hva som skjer i denne boken. Denne boken er ikke forbeholdt økonomer!

Dette lærer du av The Big Short

Vi kjenner alle til finanskrisen i 2008, uavhengig om den traff oss hardt eller gikk forbi ganske lett. Men visste du at det faktisk fantes folk som tjente masse penger på denne krisen? Dette er noe du får vite mer om i The Big Short. Du får også møte en del mennesker som tapte penger på denne krisen. Da snakker vi om store penger som ble tapt. Boken har fått manges øyner opp for hvordan finansverdenen faktisk fungerer.

Hør på boken The Big Short gratis

Du kan høre på The Big Short gratis ved å prøve noen av appene på denne siden. Dette er en enkel måte å nyte ordentlig god litteratur på, og hva er vel bedre enn å faktisk høre på lydbok når du går deg en tur eller gjør litt husarbeid hjemme? The Big Short av Michael Lewis er ei bok som du kommer til å like skikkelig godt – den er både lærerik, spennende og interessant for alle med interesse for økonomi.

The Big Short
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel