The Evolution of Everything

Matt Ridley er forfatter av The New York Times bestselgende bok The Rational Optimist og Genome. Hør hans nyere arbeid The Evolution of Everything på lydbok! Før Ridley begynte sin karriere som vitenskapsjournalist, fullførte han sin doktorgrad i zoologi i 1983 ved Universitetet i Oxford. Han var også Washington-korrespondent for The Economist, før han i 1990 ble amerikansk redaktør. Med hans fars død i 2012 fikk han tittelen som den 5. vicomte Ridley, etter å tidligere ha overtatt familiegodset Blagdon Hall i Northumberland.

Lytt til The Evolution of Everything - gratis i 30 dager på Storytel

The Evolution of Everything kommer med et spennende og enestående argument for evolusjonen, som avviser en kjent og truende myte om at vi kan kommandere og kontrollere vår egen verden. Boka handler om hvordan mennesket tror at verden bygges ovenifra og ned, men Ridley mener den virkelig utvikles nedenifra og opp. Samfunnets konvensjonelle antagelser om at de høyeste stillingene som i regjeringen, næringslivet eller akademiet er feil, for våre viktigste prestasjoner starter nedenifra og opp. Lytt gratis til Ridleys teorier!

Handling The Evolution of Everything

Denne boka argumenterer for at verden og evolusjonen bygges nedenifra og opp, og ikke omvendt, som hittil har vært den konvensjonelle antagelsen. Her vil din tankegang revolusjoneres mens Ridley tar deg gjennom verdens trender og mønstre for å forklare hvordan alle verdens beste prestasjoner utvikles nedenifra og opp – hvordan gjess former en V uten planlegging, termitter bygger gjørmekatedraler uten arkitekter og hvordan læring kan skje uten undervisning. Ridley angriper argumentene for design og begrunner universets evolusjon.

Hør The Evolution of Everything gratis!

Hør gratis på The Evolution of Everything i en av appene på nettsiden, og finn ut mer om Ridleys perspektiv på verden og hvordan den fungerer! Hør om menneskets fascinasjon for design fremfor evolusjon, og retning i stedet for fremvekst, og hvordan dette har skapt en fremtredende og feilaktig myte om at mennesket selv kan designe og kontrollere verden. Lydboken har en spilletid på 13 timer og 9 min, og ble utgitt i 2015 av Harper Audio.

The Evolution of Everything
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel