The Intelligent Investor

The Intelligent Investor er skrevet av Benjamin Graham, en britisk-amerikansk investor og økonom. Han er kjent som verdi-investeringens far (the father of value investments), så dette er en lydbok for alle som ønsker å prøve seg på børsen. Boken er anerkjent som en av de viktigste og mest respekterte guidene til investering noensinne, noe blant annet Warren Buffet har uttalt. Buffet var for øvrig en ansatt og tidligere student under Graham, som har undervist mange innen økonomi og investeringer.

Lytt til The Intelligent Investor - gratis i 30 dager på Storytel

Graham arbeidet på Wall Street etter å ha blitt uteksaminert fra Colombia University som tjueåring, og grunnla senere investeringsselskapet The Graham Newman Partnership. Han ble ansatt på Columbia University i 1928, og begynte da å undervise i verdi-investering. Grahams tanker og prosedyrer har gjennom årene vist seg å være både geniale og nøyaktige. Lytt gratis til The Intelligent Investor for en mulighet til å bli undervist av kanskje den mest kunnskapsrike investoren i historien.

Hva du kan lære om i The Intelligent Investor

I denne lydboken kan du gratis høre om hvordan Graham personifiserer markedet ved å skape en karakter han kaller for Mr. Market, og han bruker denne karakteren for å illustrere irrasjonaliteten og gruppetenkingen som dominerer markedet vi ser i dag. Graham tilbyr perspektiver som kan hjelpe deg mot å gå i klassiske feller på aksjemarkedet, samt gi gode strategier for investeringer på lang sikt. The Intelligent Investor kan vise seg å være den viktigste boken du noen gang kommer til å lytte til.

Lytt til The Intelligent Investor gratis

Dersom du benytter deg av en av appene som du finner på nettsiden, kan du lytte til denne og mange andre lydbøker gratis. Dette tilbudet gjelder kun i en begrenset periode, så her gjelder det å være kjapt ute. The Intelligent Investor har en spilletid på 2 timer og 45 minutter, og ble utgitt sommeren 2005 av forlaget Harper Audio. Dette er boken for deg som vil lære mer om økonomi og aksjemarkedet, enten du er nybegynner eller erfaren.

The Intelligent Investor
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel