Think and Grow Rich

Think and grow rich skrevet av Napoleon Hill i 1937 er en tidløs klassiker som har fokus på hvordan man må endre tankemåten sin for å ha et produktivt, vellykket og rikt liv. Inspirert av et idéforslag fra forretningsmagnaten Andrew Carnegie, forklarer Hill filosofien som hjalp de rikeste og mektigste medlemmene i samfunnet med å lykkes selv under den store depresjonen som herjet både USA og verden på 1930-tallet. Som tittelen avslører ligger utgangspunktet for suksess og rikdom i våre tanker. Dette er en lydbok for deg som vil lære om hvordan et positivt sinn og en sterk vilje er avgjørende for et suksessrikt liv.

Lytt til Think and Grow Rich - gratis i 30 dager på Storytel

Napoleon Hill brukte 20 år av sitt liv for å samle visdommen fra USAs mektigste menn og utlede en universell formel for personlig suksess egnet selv for «ordinære» mennesker med beskjedne evner. Det han ikke kunne forutse var at boken hans ville bli en av verdens mest solgte bøker, og at den ville bidra til etableringen og populariseringen av den moderne selvhjelpsjangeren. Lesere omtaler boken som den beste investeringen man kan gjøre for å komme videre på veien til selvforbedring, og oppfordrer foreldre til å dele og innpode kunnskapen fra boken hos barna sine. Lydboken er 9 timer og 35 minutter lang, og du kan lytte til den gratis.

Om Think and grow rich

De 13 trinnene på veien til rikdom beskrevet i denne lydboken kommer direkte fra erfaringene til hundrevis av USAs mest suksessrike menn. Forfatteren intervjuet over 500 rike og kjente menn, blant andre forretningsmannen Henry Ford, oppfinneren Thomas Edison, tidenes rikeste amerikaner John D. Rockefeller, finansmagnaten Andrew Carnegie og tre amerikanske presidenter. Mens tittelen innebærer at denne boken kun omhandler hvordan man kan oppnå finansiell rikdom, forklarer forfatteren at filosofien og lærdommen i boken kan brukes til å hjelpe enkeltpersoner med å nå et bestemt mål i livet, enten det er en stor formue eller andre, ikke-materielle former for suksess.

Lytt gratis til Think and grow rich

Hvis du anerkjenner verdien av å utvikle en positiv tankemåte som vil føre til suksess i mange forskjellige livsområder, bør du prøve denne boken. Her på Lydbokapper.com kan du velge blant mange populære lydbokapper som Storytel eller Fabel og lytte til klassikeren Think and grow rich av Napoleon Hill og en stor mengde andre kjente selvhjelpbøker helt kostnadsfritt allerede i dag. Lydbokappene tilbyr sine nye kunder en gratis prøveperiode i en begrenset periode, og du kan laste ned dine favorittbøker helt gratis rett etter registrering. Lydbokappene kan nytes hvor og når som helst, så kos deg med lydbøkene dine på tur, i bilen eller i senga.

Think and Grow Rich
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel