Think Smart, Act Smart

Think Smart Act Smart er skrevet av forfatteren Darren Bridger, som også har bakgrunn fra temaene atferdsøkonomi og nevrovitenskap. Han har skrevet en rekke andre bøker om forskjellige emner, som for blant annet Neuro Design: Neuromarketing Insights to Boost Engagement and Profitability og Decoding the Irrational Consumer: How to Commission, Run and Generate Insights from Neuromarketing Research. Videre har han også skrevet selvhjelpsboken Boost your memory, som ligner noe på Think Smart Act Smart, som du kan lytte til på lydbok her.

Lytt til Think Smart, Act Smart - gratis i 30 dager på Storytel

Vil du bli flinkere til å komme fram til gode løsninger i ulike situasjoner? Ønsker du å klare å ta gode og gjennomtenkte beslutninger, som du kan implementere effektivt og selvsikkert? Slik som Boost you memory, er også Think Smart Act Smart hovedsakelig en selvhjelpsbok, der selve formållet med boken hovedsakelig er at leseren skal bli flinkere til å klare nettopp dette. Dermed er det bare å sette i gang å lære, særlig når læringen er gratis!

Hva kan du høre om i Think Smart Act Smart?

Denne boken er en praktisk selvhjelpsguide til å bli bedre på alle de mentale prosessene som foregår når en står ovenfor et problem, og når en er nødt til å ta en beslutning. Hele prosessen er dekket, fra å analysere kjernen av problemet, til å utarbeide løsninger, og til slutt til å faktisk implementere disse løsningene i livet. Lytt til Think Smart Act Smart og bli en bedre og mer selvsikker versjon av deg selv!

Lytt til Think Smart Act Smart gratis!

Dersom du laster ned en av appene som befinner seg på vår nettside, kan du høre på Think Smart Act Smart, og mange andre lydbøker, helt gratis! Dermed er det ingen unnskyldning for å ikke lese eller lytte til bøker for tiden. Lydbøker åpner opp en hel verden av kunnskap som kan slukes enten man kjører bil, ligger på sengen eller sitter i godstolen med en kopp kakao. Last ned appen i dag og kom i gang!

Think Smart, Act Smart
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel