This Changes Everything

This changes everything: Capitalism vs. the climate debuterte på The New York Times' bestselgerliste på 5. plass i oktober 2014. Denne miljøboken skrevet av den canadiske journalisten, forfatteren og politiske aktivisten Naomi Klein ble omtalt som både betydningsfull og omstridt. The New York Times inkluderte også boken på listen over de 100 mest bemerkelsesverdige bøkene fra 2014. Boken finnes også som en 20 timer og 44 minutter lang lydbok utgitt samme år, og i tillegg ble det laget en dokumentarfilm inspirert av denne boken i regi av Avi Lewis, Kleins ektemann.

Lytt til This Changes Everything - gratis i 30 dager på Storytel

This changes everything er et episk forsøk på å forestille seg den enorme utfordringen med klimaendringer. Klein hevder at klimakrisen er reell og ikke må bagatelliseres eller feies under teppet fordi klimaendringer endrer alt – for alle og for alltid. Klein kritiserer nyliberal katastrofekapitalisme og overforbruk som hun mener må erstattes med et postfossil- og postkapitalistisk samfunn. Dette er en viktig bok for alle som er interessert i politikk, økonomi, miljø, klodens fremtid og moderne vitenskap. Du kan laste ned og lytte til lydboken helt gratis via appene på vår side.

Om This changes everything

I boken analyserer Naomi Klein hvordan store internasjonale selskaper og frimarkedskapitalismen hindrer de allerede utilstrekkelige forsøkene på å takle klimaendringer. Dessuten kritiserer forfatteren mange av våre såkalte frelsere – for eksempel store miljøorganisasjoner som Klein forbinder med oljeselskaper, eller milliardærer som Richard Branson, som hun sier lover mer enn de er i stand til å oppnå. Hun knytter også høye utslipp av klimagasser med sosiale ulikheter, ikke-fungerende demokratier og svake lokale økonomier. Ifølge Klein ligger løsningen i å skifte vår tids frimarkedsideologi, omstrukturere den globale økonomien og våre politiske systemer.

Lytt gratis til This changes everything

Du kan få gratis tilgang til Naomi Kleins provoserende bok This changes everything: Capitalism vs. the climate allerede nå. Finn en lydbokapp som passer deg på Lydbokapper.com, registrer deg med din e-post og nytt en begrenset gratis prøveperiode! Når din gratisperiode aktiveres får du ubegrenset tilgang til tusenvis av titler som du kan laste ned helt kostnadsfritt på din telefon eller nettbrett. Lydbokappene byr på et utmerket utvalg av lydbøker både for voksne og barn, slik at alle kan garantert finne noe for sin egen smak. Prøv denne boken og fortsett med andre klassikere!

This Changes Everything
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel