Til fots gjennom Alaska

Fem år senere og med ny turkamerat, 21 år gamle Marit Holm, står Monsen klar for å begynne sitt neste nye storeventyr: en 3 000 kilometer lang fottur gjennom Alaska. Reisen tok dem vel over 10 måneder og Til fots gjennom Alaska er nå tilgjengelig som lydbok. Det betyr at du kan være med på turen som aldri før. Bli med Monsen og Holm gjennom sumper, tundraer, storhetstid og hungersnød, hvor de møter elg, bever, lokalfolk og alt annet man kan tenke seg.

Lytt til Til fots gjennom Alaska - gratis i 30 dager på Storytel

Lars Monsen har vært på mange turer gjennom mange ulike typer terreng, men få av dem har vært så varierte og så farlige som turen gjennom Alaska. De to turkameratene skrev begge dagbøker i løpet av reisen, og i denne gratis lydboken kan du finne utdrag fra begge to. Turkameratene går inn i ærlige detaljer om hvordan det er å tilbringe 10 måneder i et ukjent land, med kun en annen person å snakke med.

Handlingen i Til fots gjennom Alaska

Et av de klareste målene Monsen hadde for denne turen var å prøve en langtur med en kvinnelig turkamerat, da dette var noe han ikke hadde gjort før. En annonse i magasinet Villmarksliv senere hadde han funnet sin partner. Et unikt aspekt ved denne boken er at den i tillegg til å dekke Alaskas varierte natur, også går inn på hvordan det er for to mennesker å leve sammen i samme telt i 10 måneder.

Lytt til lydboken Til fots gjennom Alaska helt gratis!

Lydboken til fots gjennom Alaska er like aktuell den dag i dag som den var da den først kom ut i 1998. Nå – 22 år senere – er den tilbake i lydbokformat og du kan høre hele eventyret helt gratis i en begrenset periode. Hvor enn du måtte være, bare sett på denne klassikeren og driv av sted til Alaska hvor et uforglemmelig eventyr venter. Boken ble skrevet av Lars Monsen, med innspill og dagbokutdrag av Marit Holm. Lest av Trond Petter Stamsø Munch.

Til fots gjennom Alaska
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel