Veien til Xanadu

Torbjørn Færøvik har forfattet en rekke bøker, blant annet boken Veien til Xanadu. Dette er en spennende dokumentarer det er verd å få med seg. Som lydbok er Veien til Xanadu en levende beskrivelse av en reise forfatteren har foretatt i Marco Polo sine fotspor. Underveis opplevde han en spennende blanding av historie fra fortiden til helt nye opplevelser hentet fra vår moderne tid her og nå. Alt han opplevde underveis får du ta del i gjennom denne lydboken.

Lytt til Veien til Xanadu - gratis i 30 dager på Storytel

Helt gratis blir du Torbjørn Færøvik sitt reisefølge. En reise som strekker seg gjennom Italia, deretter krysser han Middelhavet til så å ferdes langs landeveiene i retning Kina. For å ta seg helt til Xanadu er han avhengig av å reise tusen mil gjennom både ørkenområder og gjennom mer eller mindre farlige fjellområder du vanligvis ikke vil reise gjennom. Det er ikke en problemfri reise. Spennende og eventyrlig fortalt av forfatteren selv vil den treffe deg midt i sjelen. Bli med på reisen!

Mer om Veien til Xanadu

De fleste har ikke opplevd Italia eller en europeisk gjennomreise som den du får med deg her. De fleste har neppe opplevd land som Tyrkia, Kina, Afghanistan eller Iran i det hele tatt. Bare for å nevne noen av landene. Og hvordan er det i en ørken, eller å oppleve Noas Ark på nært hold? Vi tror du nå forstår hvilket eventyr du kan være med på gjennom denne fantastiske lydboken på din vei til Xanadu.

Lytt til Veien til Xanadu gratis

Vi har utrolig mange spennende lydbøker å tilby deg, uansett hva du er ute etter. Gjennom appen på våre sider er vi helt sikre på at du finner flere titler av interesse. Ønsker du et eventyr utenom det vanlige anbefaler vi på det sterkeste å laste ned Veien til Xanadu gjennom vår app. Helt gratis uten forpliktelser kan du være med på forfatterens eventyrlige reise mot målet, Xanadu. Avreisen er allerede i dag – ha en god tur!

Veien til Xanadu
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel