Vi mot dere

En splittet lokalbefolkning, og en fortelling om lojalitet, vennskap og kjærlighet. Vi mot dere er det andre bindet i serien om tettstedet Bjørnstad, og er bare en av en hel rekke lydbøker du kan finne hos Storytel. Den er skrevet av den svenske forfatteren Fredrik Backman, forfatteren bak blant annet bestselgeren En mann ved navn Ove (2012).

Lytt til Vi mot dere - gratis i 30 dager på Storytel

Synopsis

Vi mot dere forteller om månedene etter den første boken endte, og vi vender tilbake til Bjørnstad, som nå har mistet sin uskyld, og er sterkt preget av den første bokens hendelser. Tettstedet er splittet, og motsetningene skal snart bli enda større. Forholdene blir ikke akkurat bedre da en ung spillers største hemmelighet blir avslørt. Stadig blir rivaliseringen mellom Bjørnstad og Hed større, helt til de to hockeylagene møtes til kamp. Dette blir en skikkelig hockeykamp, men også en kamp om penger og makt. Underveis blir alle i Bjørnstad nødt til å vise hva de står for, og dette skal vise seg å ikke være særlig enkelt.

Hvilke lesere liker boken?

Backman ønsker å forklare hvorfor vi mennesker handler som vi gjør, og dette gjør han på en utrolig god måte i Vi mot dere. Det er viktig å huske på at han ikke forsvarer menneskers handlinger, men han gir oss innblikk i bakgrunnen deres for å hjelpe oss med å forstå handlingene deres. Lydboken passer for de som har lest det første bindet, for det kommer svært godt med i forståelsen av Vi mot dere. Boka passer for de som liker å undersøke menneskesinnet, for dette er en historie om mennesker, og hva som driver mennesker til å utføre ulike handlinger. Det er en fortelling om vennskap, svik, mot, og mye mer.

Hør gratis

Dette er en lydbok du ikke kan gå glipp av, men hvordan skal du få tak i den på så kort varsel? Alt du trenger å gjøre er å lage deg en bruker på Storytel, så kan du lytte til lydboken gratis på Storytel i 30 dager, allerede fra i dag. Forsvinn inn i Bjørnstad, og nyt lydboken.

Vi mot dere
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel