Warren Buffett Speaks

Janet Celesta Lowe var en amerikansk forfatter, universitetslektor og forfatter. Hun er mest kjent for boken Warren Buffett Speaks fra 1997, som ble både USA Today- og Business Week-bestselgere. Båndene hennes til Buffett stammet fra tiden hennes som finansskribent, deretter som redaktør i San Diego og som forfatter av bøker. Dette er en lydbok med samlet informasjon om hva slags visdom du trenger som investor, inkludert de morsomme – men litt vittige og viktige tingene – som kan få deg til å nå langt.

Lytt til Warren Buffett Speaks - gratis i 30 dager på Storytel

I denne gratis lydboken vil du få høre mer fra mannen selv. Dette er en kort og konsis bok der du får informasjon om hva filosofien hans er når det gjelder investering og tankegang. Forfatteren Janet Celesta Lowe har satt denne boken sammen på en veldig lett og hørbar måte, som gjør at du lærer mye. Fakta fremstilles på en forståelig måte. For de som virkelig ikke kjenner til Warren Buffett vil denne boken uansett gi oversikt over den berømte investorens tankegang.

Handlingen i Warren Buffett Speaks

Enten du er ny til dette med investering eller har gjort det mye før, så er denne boken et must å få med seg. Her vil du få en del interessante syn på hvordan Warren Buffett selv ser på samfunnet, som for eksempel at samfunnet skaper et miljø der visse talenter har større verdi. Her får du også visdomsord, som at du må verdsette tiden din, at få prosjekter er bedre enn mange, og at du må huske å tenke for deg selv.

Hør på lydboken Warren Buffett Speaks gratis

Du kan høre på lydboken gratis i en begrenset periode på siden vår, og slik lære av visdomsordene fra investoren Warren Buffett. Når du lytter til boken kan du ta til deg alle livserfaringene og investor-tipsene fra Warren Buffett, som Janet Celesta Lowe har samlet i denne boken. Sett deg tilbake og nyt lydboken som inneholder en rekke «one liners». Den er ikke bare tilpasset de som liker å investere, men hvem som helst som er ute etter mer kunnskap.

Warren Buffett Speaks
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel