What a Time to be Alone

Dette er en bok skrevet av den unge Chidera Eggerue. Dette er en lydbok som er en inspirasjon til unge kvinner der ute. Lær hvordan du feirer deg selv – du er verdifull og må styrke deg selv i denne verdenen. Hun sier også at du ikke skal bekymre deg for hva de andre synes om deg, og at du skal opprettholde vennskap og forhold som ikke er giftige og som gir deg noe.

Lytt til What a Time to be Alone - gratis i 30 dager på Storytel

Chidera Eggerue er født i London og er britisk/nigeriansk. I denne lydboken som du kan lytte til gratis vil du få inspirasjonsrike Igbo-ordtak fra Chideras mor, og du vil få tips til hvordan du forandrer tankesettet ditt. Dette er en vakkert illustrert og følesesmessig bok av Eggerue. Chidera Eggerue går under navnet «Slumflower», og er den ustoppelige kraften bak den banebrytende bevegelsen #SAGGYBOOBSMATTER som skapte overskrifter og gjorde henne kjent på Instagram og på nettet.

What a time to be alone er boka for deg

Denne lydboken viser deg at det ikke bare er helt greit å være alene, men det er faktisk fantastisk! Det er du som bestemmer hva du skal være i livet ditt og bestemmer hvem du omgås. Du vil lære deg å feire deg slik som du er, og at du ikke skal bry deg om de som ikke vil deg godt. Lær også om hvordan ta vare på de som betyr noe for deg.

Lytt til What a time to be alone gratis!

Hør på lydboken gratis og alt det gode som Chidera Eggerue har å si til unge kvinner der ute ved å prøve noen av lydbokappene her på siden. Kos deg med de motiverende ordene fra Chidera, mens du går på en reise der du lærer mer om deg selv og hvordan du kan være. Denne lydboken bekrefter virkelig at du allerede er god nok slik som du er.

What a Time to be Alone
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel