What the Most Successful People Do Before Breakfast

Vi har vel alle vært i en situasjon der morgenen føles som et stressende kaos, og opplevd hvordan dette kan sette hele resten av dagen ut av balanse. Morgenritualer er essensielle for en produktiv hverdag, og dette er en lydbok som vil gi deg masse inspirasjon til hvordan du kan legge opp morgenene dine på en ny og bedre måte. Dette kan hjelpe deg å legge grunnlaget for å få mer gjort i løpet av resten av dagen.

Lytt til What the Most Successful People Do Before Breakfast - gratis i 30 dager på Storytel

Dette er en populær lydbok av Laura Vanderkam som har fått mye oppmerksomhet internasjonalt, og er nå tilgjengelig helt gratis. Vanderkam er ekspert på hvordan du best styrer din tid, og viser hvordan produktive morgener er oppnåelige for oss alle – det handler bare om hvordan vi strukturer dem. Ved hjelp av rutinene til vellykkede personer viser forfatteren hvordan du ved hjelp av små justeringer kan få maksimalt ut av de viktige morgentimene. I denne underholdende lydboken finner du mye inspirasjon og motivasjon.

Hva What the Most Successful People Do Before Breakfast handler om

Vanderkams bok forteller som sagt om morgenrutinene til flere suksessrike mennesker, og viser hvordan du kan bruke disse metodene som inspirasjon og motivasjon for å forandre din egen morgenrutine. I denne korte og lette lydboken får du verktøy til å reflektere over din nåværende rutine, og hvordan du kan forbedre den. Her lærer du hvordan du får maksimalt ut av timene før resten av familien våkner eller kontoret fylles opp av pratesyke kolleger, slik at du enklere kan oppnå ditt maksimale potensiale.

Lytt til What the Most Successful People Do Before Breakfast gratis

Dette er en lydbok du nå kan lytte til helt gratis i en begrenset periode via forskjellige lydbokapper. Boka er kort, så på bare 1 time og 3 minutter har du fått den nødvendige inspirasjonen for å revolusjonere dine morgentimer på en underholdende, motiverende og enkel måte. Enten det er ved hjelp av en løpetur, meditasjon eller en ekstra sunn frokost din morgen blir bedre, vil valget bli enklere for deg etter å ha lest denne boken.

What the Most Successful People Do Before Breakfast
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel