Anton og andre flokkdyr

Anton og andre flokkdyr er en barnebok som er skrevet av Gudrun Skretting. Hun er en norsk forfatter som har tatt forfatterutdanningen ved Norsk barnebokinstitutt. I tillegg til å være forfatter, er Skretting også pianist. Hennes debut var i 2016 med «Anton og andre uhell», som ble oppfulgt av «Anton og andre flokkdyr» og «Anton den store». Lytt til andre lydbok om Anton og hans historier.

Lytt til Anton og andre flokkdyr - gratis i 30 dager på Fabel

Boken Anton og andre flokkdyr kom ut i 2017, og samme år vant den ARKs barnebokpris. Det er en humoristisk bok som handler om Antons overgang til ungdomsskolen, om å være en alminnelig gnu eller en kul løve i dette nye dyreriket. Derfor er det passelig at barnebokprisen ble stemt frem av 10 000 elever over hele Norge. Hør lydboken helt gratis.

Handlingen til Anton og andre flokkdyr

Boken handler om Anton Albertsen som skal begynne på ungdomsskolen. Målet hans er klart: han skal ikke skille seg ut i mengden, bare gli inn og være en del av flokken i dyreriket som er ungdomsskolen. Men dette skjer så klart ikke, tvert imot blir Anton plutselig ufrivillig en kul fyr, og derfor må han prøve å leve opp til det de andre tror om han.

Hør Anton og andre flokkdyr gratis

Hvis du vil at barna dine skal lese mer, er det en fin mulighet å introdusere dem til lydbøker, slik at de får en mer spennende opplevelse med en fortellerstemme. Dere kan høre lydboken helt gratis på mobilen ved å prøve en av lydbokappene på siden i en begrenset periode. Du vil da også få tilgang til mange andre barnebøker som er verdt å sjekke ut!

Anton og andre flokkdyr
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel