Fabel Rabattkode - 4 uker gratis

Du kan prøve Fabel med en rabattkode og lytte på lydbøker gratis under en begrenset periode. På denne siden samler vi alle aktuelle og gyldige Fabel rabattkoder.

Aktuelle rabattkoder og tilbud for Fabel

Prøv Fabel gratis i 30 dager

Med dette tilbudet lytter du på Fabel gratis i 30 dager. Du får tilgang til hele deres utvalg av lydbøker på norsk og alle andre språk. Tilbudet er eksklusivt og bare tilgjengelig for deg som ikke har brukt Fabel før.

Prøv Fabel.no gratis i 30 dager

Lytt til barnebøker med Fabel

Fabel har et stort utvalg av barnebøker. Også dette sortimentet kan prøves helt gratis under en begrenset tidsperiode.

Lyt till barnebøker hos Fabel.no - gratis i 30 dager

Slik aktiverer du en Fabel-rabattkode

Følg disse trinnene for å aktivere din rabattkode.

  1. Velg hvilket tilbud du vil benytte deg av
  2. Klikk på tilbudet for å komme til Fabels hjemmeside.
  3. Du havner direkte på en side som aktiverer tilbudet.
  4. Følg instruksjonene og last ned Fabels app.
  5. Ferdig! Nå kan du begynne å lytte.
Fabel kampanjekode Fabel 30 dager gratis Fabel 4 uker Fabel rabattkode Fabel kupong Fabel tilbud Fabel 30 dagen gratis Fabel rabatt

Om Fabel

Fabel er en norsk app som lar deg lytte til lydbøker på mobilen for en fast månedspris. Du kan også lese e-bøker med deres app på nettbrettet ditt eller telefonen. Appen er tilgjengelig til iOS og Android.

Fabel er et norsk selskap og du finner et utvalg av både norskspråklige og engelske lydbøker i deres sortiment. Brrukerne har trykket Fabel til hjertene sine og appen får høye karakterer på Google Play og App Store.

Et abonnement hos Fabel kan lett tegnes og sies opp. Abonnementet har ingen bindingstid og du kan si opp det eller ta en pause når du vil.