Personlig utvikling

Vil du sovne lettere, ha en meningsfull jobb, givende relasjoner eller kanskje bli bedre til å leve i nået? Å forsøke å endre sine tankemønstre og reaksjoner på egenhånd er ikke lett, men ved hjelp av bøker skrevet av de fremste ekspertene innen sine områder, går det lettere enn du tror. Å fokusere på sin egen personlige utvikling kan kreve litt energi, men det er veldig givende og ofte morsomt. Med den første boken starter du en reise der du ikke vet hvor målet er, bare at det kommer til å være bedre enn der du er nå. Du kommer til å oppdage mange nye steder på veien og det blir en reise med aha-opplevelser og fordypende innsikt.

Lyt på Personlig utvikling-lydbøker
Fabel
Storytel

Tips til bra lydbøker som utvikler deg

Å elske og bli elsket
Bli best med mental trening
Det er slutt
God pappa: En håndbok
Hammerkoden
Hersketeknikk
Mulighetsloven
Nå! Grip øyeblikket. Det er alt du har
Omgitt av idioter
Oppnå mer med mindre stress
Alene naken - Hvorfor er vi redd for å være oss selv?
Alt om selvfølelse
Anorektisk
Den lille mindfulnesskolen
Det er ikke mer synd på deg enn andre
Etter natt kommer dag
Foreldremagi
Girl, Wash Your Face
Glad igjen!
Hva skal vi med stjerner nå?
Hverdagspsyk
I morgen var jeg alltid en løve
Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg
Karismakoden
Kroppen styrer tanken
Lev livet uten bekymringer
Miraklenes tid
Selvmedfølelse - finn din indre venn
Sitt ned og hold kjeft
Spis deg ned i vekt
Tenk enkelt - Få mer av det som betyr mest
The 7 Habits Of Highly Effective People
What a Time to be Alone
Kunsten å lede seg selv

Hva vil du utvikle hos deg selv?

Alle har tid å avse til personlig utvikling. Med lydbøker trenger du ikke vente på en ledig stund der du kan sette deg ned i sofaen med en bok, du kan i stedet lytte og reflektere samtidig som du gjør noe annet. Lær deg å forhandle om lønnen din, samtidig som du sitter på bussen til jobben, tren på mindfulness samtidig om du vasker opp, få gode råd om hvordan du blir en bedre leder mens du lufter hunden, eller lær deg å meditere for avslapning når du legger deg om kvelden. Med en lydbok har du alle muligheter til å utvikle deg selv og få et rikere liv uten at du trenger å sette av ekstra tid.

LES OGSÅ: Storytel tilbud - 30 dager gratis

Fabel tilbud - 30 dager gratis Podimo rabattkode - 30 dager gratis

Dersom du har en jobb der du pleier å høre på radio, kan du i stedet velge å lytte på en lydbok. Arbeidstiden kommer til å fly når du har noe interessant å lytte til. I tunge perioder i livet kan en myk stemme som veileder deg i sorgarbeidet være akkurat det du trenger å høre. Å lytte i stedet for å lese er avslappende, og med en trivelig opplesning føles boken mer personlig og det blir lettere å ta til seg budskapet. Så gjør tiden i bilen til en stund for deg selv, der du får lære deg noe nytt og kan stille spørsmål ved gamle sannheter. Hva vil du forandre i livet ditt i dag?