Nextory Rabattkode

Du kan prøve Nextory gratis med en rabattkode og høre på lydbøker gratis i en begrenset periode. På denne siden samler vi alle aktive rabattkoder som fungerer hos Nextory akkurat nå.

Aktuelle rabattkoder for Nextory

Eksklusiv kampanjekode - Prøv Nextory gratis i 30 dager

Med dette tilbudet kan du høre gratis på Nextory i 30 dager. Du får tilgang til hele deres utvalg av lydbøker på norsk, og andre språk. Tilbudet er eksklusivt og gjelder kun for deg som aldri har brukt Nextory tidligere.


Prøv Nextory gratis i 14 dager

Dette tilbudet gir alle nye kunder muligheten til å prøve Nextory gratis i 14 dager. OBS! Tilbudet gjelder kun de som ikke har en konto hos Nextory fra før.


Hør på barnebøker hos Nextory

Nextory har et stort utvalg av barnebøker du kan strømme via deres app. Dette utvalget kan du teste gratis i en begrenset periode.


Nextory Family

Du kan prøve Nextorys familieabonnement helt gratis i en begrenset tidsperiode ved hjelp av en Nextory kampanjekode. Familieabonnementet lar deg høre sammen med hele familien på samme konto.


Gratis E-bøker i 30 dager

I tillegg til lydbøker har Nextory et stort utvalg av e-bøker. E-bøkene er inkludert i appen og med dette tilbudet kan du prøve Nextory gratis i 30 dager.


Slik benytter du Nextory rabattkode

Følg disse stegene for å aktivere dine Nextory 30 dagen gratis:

  1. Velg hvilket tilbud du vil benytte.
  2. Klikk på tilbudet for å bli videresendt til Nextorys hjemmeside.
  3. Du havner direkte på en side som aktiverer tilbudet.
  4. Følg instruksjonene og last ned Nextorys app.
  5. Alt i orden! Du kan nå begynne å høre på lydbøker hos Nextory.
Nextory kampanjekode Nextory rabattkode Nextory kupong Nextory gratis Nextory tilbud Nextory 30 dager Nextory 4 uker Nextory rabatt

Om Nextory

Nextory er en svensk app som lar deg høre på lydbøker på mobilen for en fast månedspris. Du kan til og med lese e-bøker i deres app på nettbrett eller telefon. Appen finnes for både iOS og Android.

Nextory drives av et svensk foretak, men utvalget av lydbøker er i hovedsak norsk for kunder I Norge. Du vil også finne lydbøker på engelsk og svensk i utvalget. Nordmenn har allerede trykket Nextory til sitt hjerte og appen får gode tilbakemeldinger og vurderinger fra kunder på Google Play og App Store.

Nextory har ulike nivåer i deres abonnement slik at man kan velge det som passer best. Abonnementene har ingen bindingstid og du kan si opp eller sette det på pause når du ønsker det.

Sist oppdatert: 2023-11-30