Storytel Rabattkode - Gratis 30 dager

Prøv Storytel gratis med en kampanjekode. Her samler vi alle aktuelle rabattkoder og tilbud fra Storytel. Med en Storytel-rabattkode kommer du billigere unna og kan begynne å nyte lydbøker allerede i dag.

Alle rabattkoder og tilbud er nøye testet. Vi fjerner fortløpende tilbud som ikke lenger er gyldige. Denne siden ble sist oppdatert 2021-12-12.

Eksklusiv Storytel-rabattkode: Storytel gratis i 30 dager - Klikk her

Aktuelle Storytel-rabattkoder 2024

Eksklusiv kampanjekode - Storytel gratis 30 dager

Med dette tilbudet kan du begynne å høre på Storytel gratis i en hel måned. Du aktiverer din Storytel kampanjekode ved å klikke på lenken nedenfor. Gjennom tilbudet får du tilgang til hele Storytels utvalg av lydbøker i 30 dager.


Storytel - Studentrabatt

Som student får du 50 kr i rabatt på månedsprisen.


Prøv Storytel gratis i 14 dager

Storytels grunntilbud lar deg prøve tjenesten gratis i 14 dager. Det er en kjempefin måte å bli kjent med på Storytel på. Tilbudet gir deg tilgang til hele Storytels utvalg av lydbøker.


Lydbøker for hele familien gratis

Med Storytel Family kan hele familien lytte til lydbøker fra samme konto. Bruk vår gratis prøveperiode for å få mest mulig ut av dette tilbudet.


E-bøker hos Storytel

Du kan lese e-bøker hos Storytel. E-bøkene finnes på flere språk, inkludert norsk, svensk og engelsk.


Slik aktiverer du en Storytel kampanjekode

Det er enkelt å aktivere din Storytel rabattkode. Slik går du frem:

  1. Velg din kampanjekode i listen ovenfor
  2. Klikk på tilbudet for å komme til Storytels nettside.
  3. Linken du kommer til aktiverer ditt tilbud
  4. Følg instruksene på siden og last ned appen
  5. Ferdig! Nå kan du begynne og lytte
Storytel kampanjekode Storytel rabattkode Storytel kupong Storytel tilbud Storytel 30 dager Storytel 4 uker Storytel 30 dagen gratis Storytel rabatt

Om Storytel

Storytel er et svensk foretak som ble stiftet i 2005. Storytel tilbyr sine kunder strømming av lydbøker online direkte til mobil eller nettbrett.

Storytel har blitt veldig populært i Norge og i det øvrige Norden. I det store tilbudet finner du både norske og engelske lydbøker.

Du kan laste ned Storytel til Iphone eller Android. Tjenesten er en såkalt streamingtjeneste der du betaler en fast månedlig avgift og får dermed tilgang til hele utvalget av lydbøker.

Storytel har avtaler med flere norske bokforlag og kan derfor tilby mange av de lydbøkene som kommer ut på norsk. I tillegg inngår et stort utvalg av e-bøker uten ekstra kostnad.

Storytel har ulike typer abonnement. Tjenesten passer både til deg som hører på lydbøker alene, men også for hele familien takket være abonnementstypen Storytel Family.

Les vår gjennomgang av Storytel her.

Sist oppdatert: 2021-12-12