Fabel.no

Fabel.no er en strømmetjeneste som tilbyr et bredt utvalg av lydbøker fra utenlandske og norske forfattere. Strømmetjenesten er abonnementsbasert og har en fast månedspris. Appen er tilgjengelig for de aller fleste, og utvalget dekker de aller fleste kategorier samt en god blanding av nye og gamle utgivelser. Fabel.no er eid av Lydbokforlaget AS, en av Norges eldste forlag innen lydbøker, som har vært i bransjen siden 1987.

Prøv Fabel.no gratis i 30 dager - Klikk her

Prøv Fabel.no gratis i 30 dager

Før en skal velge en strømmetjeneste for lydbøker, kan det være greit å få testet den ut litt. Derfor tilbyr Fabel.no en funksjon som lar alle nye kunder teste ut appen i 30 dager, helt gratis. Prøveperioden er bare en registrering unna. Når prøveperioden er over, går abonnementet over til vanlig månedspris, med mindre abonnementet sies opp. Prøv Fabel.no gratis i 30 dager.

Når det gjelder abonnementer, finnes det kun ett alternativ hos Fabel.no. Det er en fast månedspris på 169kr, og det gir tilgang til alt som er tilgjengelig hos Fabel.no. Betalingen av abonnementet gjøres på forskudd, og løper månedlig til det eventuelt sies opp. Betalingen kan gjøres gjennom mobilregningen eller trekkes fra konto. Abonnementet har ingen bindingstid, og det kan sies opp når som helst.

Enkel app med mange gode funksjoner

Fabel.no har flere funksjoner som gjør appen brukervennlig. Bøkene er delt opp i ulike kategorier, noe som gjør det enkelt for brukerne å finne frem til sine favorittbøker. Fabel.no har også en funksjon som heter Fabel Kjøp, som lar brukerne kjøpe lydbøker til odel og eie. Dette gjelder nye bøker som ikke blir tilgjengelig i appen før ett år etter utgivelse. Kjøper du boken, kan den lyttes til med en gang. Brukerne har også mulighet til å laste ned lydbøkene slik at de kan lyttes til overalt, også på steder uten nettilgang. Finner man en bok man vil lese senere, er det bare å lagre den. Hvis man er midt i en bok, men ønsker å fortsette den senere, er det bare å bruke bokmerke-funksjonen. Det er også mulig å spole både frem og tilbake under lyttingen. Lytterne hos Fabel.no har dessuten ikke bare tilgang til lydbøker. Det er flere podkaster å finne i appen, og dette utvalget oppdateres med jevne mellomrom.

Brukervennlig og variert innhold

Fabel.no er tilgjengelig for de aller fleste. Alle med Android-smarttelefoner eller -nettbrett kan søke opp appen til Fabel.no i Google Play og laste den ned derfra. Appen til Fabel.no kan også installeres på alle iOS-systemer. Før man kan bruke appen, må man registrere seg på Fabel.no. Etter registreringen er det bare å logge inn på appen og komme i gang med lyttingen.

Kategoriene er mange i appen til Fabel.no, og det er ingen sak å finne noe som både store og små kan lytte til. Man finner kategorier som romaner, krim, barnebøker, dokumentarer, ungdomsbøker m.m. Det er også flere bøker som er tilgjengelig på engelsk hvis man ønsker det. Når man søker etter en ny bok å lytte til, er det enkelt å sortere utvalget slik at man raskt finner frem til en ny bok og kan komme i gang med lyttingen.

Brukernes opplevelser og tilbakemeldinger

Brukere som allerede har prøvd ut appen har delt meningene sine, på godt og vondt. Fabel.no har fått mange gode tilbakemeldinger men også tilbakemeldinger på flere ting som kan forbedres. Appen oppleves først og fremst som enkel å bruke og å navigere seg gjennom. Den har også et bredt utvalg og mange ulike kategorier å velge mellom. Det at utvalget dekker behovene til både store og små oppleves som veldig positivt. Dessverre har flere brukere opplevd at appen er treig eller henger seg opp. Dette har forekommet både ved søking i appen, men også under lytting. Prisen er det lite å si på, og enkelheten ved at det kun er ett abonnement man kan velge er også positivt.

Når det gjelder anmeldelser, har brukerne i Google Play gitt en samlet vurdering på 3,4 stjerner, med stemmer fra 1017 brukere. I App Store er det flere brukere som har stemt, og appen har også fått en bedre vurdering. Der ligger Fabel.no på 4,5 stjerner, med stemmer fra 10 600 brukere.

Fabel.no
Prøv gratis i 30 dager