Arbeidsglede

Arbeidsglede er en bok av Johan Velten, som handler om hvordan medarbeidere blir motivert, føler arbeidsglede og yter maksimalt. Legg merke til at denne boken er fra 2005. Den finnes tilgjengelig både som vanlig bok på papir, og som lydbok. Hvis du vil lytte til den som lydbok, kan den være gratis å lytte i streamingtjenestenes prøveperioder.

Lytt til Arbeidsglede - gratis i 30 dager på Storytel

Om "Arbeidsglede" og Johan Velten

Arbeidsglede fremstår i stor grad som en bok basert på erfaringene til forfatteren, som har jobbet mye med utvikling av ledere og organisasjoner. Det kan det være greit å være klar over at boken begynner å få noen år på nakken, og at det har skjedd stor utvikling innenfor ledelse også i nyere tid.

"Arbeidsglede" som konsept, og forskning rundt temaet hva som egentlig gjør medarbeidere fornøyde, er ikke lett å verken definere eller konkretisere. Johan Velten prøver å benytte sine praktiske erfaringer fra utvikling av organisasjoner til å lage noen knagger å henge teori på. Det kan derfor være greit å ha lest en bok eller to om organisasjonsutvikling og ledelse, før du gir deg i kast med boken til Velten.

For hvem passer boken "Arbeidsglede"?

Boken Arbeidsglede er sannsynligvis best match for deg som allerede har lest en del om ledelse og organisasjonsutvikling. Johan Velten kan gi deg annerledes perspektiver, og per i dag dessuten en innsikt i det som fremstår som en annen tidsalder på begynnelsen av 2000-tallet. Det er i dette rommet, der du kan lese eller lytte til den i kontrast mot andre bøker om ledelse og arbeidsglede, som boken kommer til sin rett.

For studenter innenfor for eksempel økonomi og administrasjon, eller andre studier med elementer fra ledelse, vil boken være en god match.

Lytt gratis til "Arbeidsglede"

Du kan lytte til denne lydboken, og mange andre, helt gratis i 30 dager på Storytel.

Arbeidsglede
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel