Bergen-mysteriet

Bergen-mysteriet, utgitt i 2009, er bok nummer 10 i Kunstdetektiv-serien skrevet av Bjørn Sortland. Dette er en serie som er perfekt for barn som liker krim og spenning. Bøkene tar leseren med på byturer rundt i Norge og resten av verden, som Oslo og Trondheim, Barcelona, New York, Sydney og Venezia. Bøkene er ikke bare spennende, men lærerike også, og i tillegg finnes de på lydbok!

Lytt til Bergen-mysteriet - gratis i 30 dager på Fabel

Forfatter Bjørn Sortland er selv født i Bergen og oppvokst på Sortland på Bømlo. Han skriver bøker for lesere i alle aldre, og ingenting gleder ham mer enn å høre at bøkene hans skaper en leselyst hos unge lesere og får dem til å lese mer. Han fikk Arks barnebokpris i 2009 for Bergen-mysteriet. Du kan høre flere av bøkene hans gratis på lydbok.

Bergen-mysteriet – handling

Denne gangen tar handlingen leseren med til Bergen, byen mellom de syv fjell. David og familien har en kjekk tur til vestlandet, men midt i det gøyale legger David merke til at ikke alt er som det skal. Kunsttyven Stig Svartvik er der igjen, og ikke nok med det har han kidnappet Davids venn fra Barcelona, Carmen. David må gjøre det han kan for å redde henne!

Hør Bergen-mysteriet på lydbok – helt gratis

Lydboken er bare noen tastetrykk unna i ulike lydbokapper her på siden vår, som alle er gratis i en begrenset periode. Boken er innlest av skuespiller Aksel Hennie og er 1 time og 57 minutter lang. I appene velger du selv å spille av eller stoppe lydboken, når og hvor det passer deg. Du kan også bla deg gjennom et stort utvalg av andre barnebøker som også er tilgjengelige.

Bergen-mysteriet
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel