Bestevenn på boks

Bestevenn på boks er en lydbok som handler om Helene som ikke er fornøyd med bestevennen sin fordi hun ikke vil leke med dukker. Derfor tar Helene seg en tur innom lekebutikken, for å bytte ut sin gamle bestevenn med en ny en! Den nye bestevenninnen heter Dukke-Lise, men det er bare det at Dukke-Lise har en liten defekt... Hør lydboken gratis!

Lytt til Bestevenn på boks - gratis i 30 dager på Storytel

Hanne Buch har skrevet en rekke barnebøker, hvorav det finnes to bøker i serien om Helene og Dukke-Lise. I Bestevenn på boks møter du en morsom, rar og spennende historie som handler om vennskap og hvordan det er å bytte ut sin gamle bestevenn med å kjøpe en ny en. Lydboken kan du høre gratis via diverse lydbokapper.

Bestevenn på boks

Helene er lei av sin beste venn Anja. Anja vil ikke leke med dukker sammen med Helene. Dette liker ikke Helene, så hun slutter å være bestevenn med Anja og går heller til en lekebutikk der hun får kjøpt seg en ny bestevenn! Hun velger en prikkete boks med bilde av en dukke som ligner på Anja.

Lytt til Bestevenn på boks gratis

Du kan høre Bestevenn på boks på lydbok gjennom ulike lydboktjenester som du finner her på siden. Her kan du høre Bestevenn på boks gratis i løpet av en tidsperiode. Boken er skrevet og lest inn av Hanne Buch og har en spilletid på 16 minutter, og det finnes flere bøker i serien om Helene og Dukke-Lise

Bestevenn på boks
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel