Bibelen på 100 minutter

Nå kan du lytte til Bibelen på lydbok gratis. Den originale Bibelen består av 66 bøker og det tar rundt én uke med sammenhengende lesing om man ønsker å lese den fra perm til perm. Bibelen er uten tvil en av vår tids viktigste bøker, og de fleste kan ha godt av å lære mer om bokens budskap. Med denne kortversjonen får du et sammendrag av de mest innflytelsesrike tekstene og bøkene i Bibelen.

Lytt til Bibelen på 100 minutter - gratis i 30 dager på Storytel

Grunnlaget for vår kultur og religionshistorie

Lydboken består av tekster fra både Det Gamle Testamentet og Det Nye Testamentet, og gjenforteller de viktigste historiene den kristne tro er bygget på. Fokuset i boken ligger i å gjengi Guds og Jesus' allmektige ord, som har inspirert mer enn to milliarder mennesker på verdensbasis. Historiene i "Bibelen på 100 minutter" gir deg bedre forutsetninger for å forstå vår samfunns- og kulturhistorie.

For alle som ønsker å lære mer om Guds ord

"Bibelen på 100 minutter" passer best for de som er nysgjerrige på en av vår tids viktigste fortellinger og som ikke har så god kjennskap til Bibelen fra før. Her får man en grundig innføring i vår kultur- og religionshistorie, og dette kan være en god begynnelse på videre studering av Guds ord. Lydboken passer svært godt for konfirmanter og ungdommer som er nysgjerrige på den kristne tro.

Bibelen som lydbok passer også godt for de som allerede kjenner Bibelen, men ønsker en repetisjon av de viktigste bøkene og fortellingene.

Hør "Bibelen på 100 minutter" gratis hos Storytel

Den opprinnelige boken er skrevet av Dr. Michael Hinton og er oversatt til norsk av Eyvind og Gerd Skeie. Lydbokversjonen leses av skuespiller ved Nationaltheateret, Kåre Conradi. Lydboken "Bibelen på 100 minutter" kan du høre gratis i 30 dager hos Storytel. Med Storytels app kan du laste ned de lydbøkene du vil høre på telefon og nettbrett og høre der det passer deg best.