Blodsporet

Anne B. Ragde står bak spenningserien Felix som er en krimbokserie for barn og ungdom fra 10 år og eldre. Blodsporet er en lydbok som først og fremst handler om boxeren Felix. Dette er bok nummer to i serien og vil gi barna dine flere spennende øyeblikk mens de lytter til boken. I tillegg til Felix møter du søskenbarna Lilli og Johannes i denne boka.

Lytt til Blodsporet - gratis i 30 dager på Fabel

I tillegg til Blodsporet kan du også få Strupetaket, en annen bok i Felix-serien, som lydbok helt gratis gjennom våre sider. Ragde er kjent for å holde på spenningen til leserne/lytterne gjennom hele historien. Dette gjelder selvfølgelig også lydboken Blodsporet. Alle som har lest/lyttet til boken allerede har bare positive ting å komme med. Last ned boken i dag og la barna oppleve gleden med spenningen.

Hva handler Blodsporet om?

Blodsporet dreier seg om at det foregår skumle ting i skoleskogen. Noen bedriver salg av hjemmebrent der, noe søskenbarna Lilli på 12 år og Johannes på 14 år vil stanse. Sammen med boxeren Felix går de til oppgaven med stor entusiasme. Politiet blir involvert og sammen med politihunden følger de alle spor. Blant annet finner de et mystisk blodspor. Dette er garantert spenning fra A til Å.

Blodsporet som lydbok helt gratis

Gjennom lydbok-appene på våre sider kan du laste ned alle de lydbøkene du finner av interesse helt uten kostnad i en begrenset periode. På kort tid har du lydbøkene tilgjengelig for deg og barna. Vi har lydbøker i mange ulike kategorier, og Blodsporet er en av flere spenningsromaner tilpasset barn og ungdom fra 10 år og oppover. Sjekk gjerne ut resten av Felix-serien også!

Blodsporet
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel