Bukkene Bruse på badeland

Hør lydbok om bukkene bruse på badeland. Den er skrevet av Bjørn F. Rørvik og illustrert av Gry Moursund. I 1996 debuterte Rørvik som barnebokforfatter, og han har skrevet mer enn 20 bøker i løpet av karrieren sin. Bukkene bruse på badeland kom ut i 2009, og har fått stor oppmerksomhet. Den ble kåret som beste billedbok 2009 av Kulturdepartementets barnebokpris.

Lytt til Bukkene Bruse på badeland - gratis i 30 dager på Storytel

Fra perioden 2008 til 2017 var bildeboken tiårets mest solgte barnebok i Norge. Den har to oppfølgere; Bukkene bruse vender tilbake og Bukkene bruse begynner på skolen. Boken bygger på det klassiske folkeeventyret om de tre bukkene bruse, som Asbjørnsen ble fortalt i 1842. Men nå har den fått en mer humoristisk og moderne vending. Her har du muligheten til å høre lydboken gratis.

Hvem vil like bukkene bruse på badeland?

Det er en fortelling som passer for de aller minste. I boken er de tre bukkene bruse på vei til Setra, men plutselig ser det et skilt hvor det står Badeland. Etter litt mas fra de to minste bukkene, bestemmer den største bukken seg for at de kan dra dit i stedet. Det store spørsmålet er om de vil møte på trollet i badeland?

Lytt til Bukkene bruse på badeland helt gratis

Bukkene bruse på badeland er både en morsom og leken bok som vil passe perfekt for høytlesning til de minste i huset. Dere har muligheten til å høre lydboken helt gratis i en begrenset periode på mobilen ved å prøve en av lydbokappene på siden. Start med Bukkene bruse på badeland og sjekk også ut de mange andre barnebøkene tilgjengelig som gratis lydbok!

Bukkene Bruse på badeland
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel