Dei svarte svanene

Dei svarte svanene er en lydbok som handler om jakten på miljøsyndere, da en båt kolliderer på bryggen til den vesle vestlandsbyen. Hovedpersonene Sivert, Vanja og Mo oppdager oljesøl i vannet, hvorav de hvite svanene har fått fjærene sine tilsølt. Spørsmålet er om oljesølet kommer fra båtulykken eller om det er eieren av fabrikken på havnen som står bak.

Lytt til Dei svarte svanene - gratis i 30 dager på Storytel

Både fabrikkeieren og hans assistent mistenkes for å stå bak regelmessige utslipp fra fabrikken. Vennene tar saken i egne hender med sin Klodeklubb, når de voksne ikke vil tro på dem. Dei svarte svanene er første bok i «Klodeklubben», som er en spenningsserie om klima og miljø. Benytt deg av den enestående sjansen til å lytte til lydboken helt gratis.

Dei svarte svanene

I den vesle vestlandsbygda ligger en stor fabrikk midt på havneområdet. Plutselig en dag oppdages oljesøl i vannet, og de hvite svanene er tilgriset med olje. Tre venner har dannet en gruppe for å bekjempe miljørsynding – Klodeklubben. I jakten på miljøskurkene, skjer det mystiske ting i den vesle bygda. Bli med på den spennende jakten, samtidig som du blir opplyst om miljøet.

Lytt til Dei svarte svanene helt gratis

Om barnet ditt liker spenning, kan han / hun lytte til denne spenningskrimen helt gratis i en begrenset periode. Alt du trenger å gjøre er å laste ned en av appene på siden, og velge Dei svarte svanene. Lydboken er både spennende og opplysende. Den varer i 57 minutter, og passer for barn i alderen 6 - 9 år. Fortellerstemmen er på nynorsk.

Dei svarte svanene
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel