Den lille prinsen

Denne barnebokfavoritten, som du nå kan høre på lydbok, har folk over hele verden vokst opp med i bokhyllene sine. Boka er en av de mest solgte og oversatte i hele verden. Boken er en fantasifull og samfunnskritisk fortelling om en pilot som møter den lille prinsen i ørkenen og blir fortalt om hans utrolige reiser og opplevelser rundt i verdensrommet.

Lytt til Den lille prinsen - gratis i 30 dager på Fabel

I den lille prinsens fortellinger om sine eventyr kommer det fram en kritikk av voksenverden som fantasiløs og begrensende. Denne intelligente og vakre boken har inspirert både voksne og barn siden den først ble utgitt på fransk og engelsk i 1943. Denne komplekse og unike barneboken kan du og dine barn nå oppleve gratis som lydbok. Den vil virkelig sette i gang fantasien og tankene til hele familien.

Den lille prinsen fantastiske livshistorie

Historiens fortellerstemme opplever i begynnelsen av boka at voksne er fantasiløse og kjedelige. Han blir pilot og strander i ørkenen etter et flykrasj der han møter den lille prinsen. Strandede i ørkenen med vann og mat for noen få dager forteller den lille prinsen hele sine fantastiske livshistorie. Mens han hører på oppdager piloten at den lille prinsen deler mange av hans opplevelser av voksenverden.

Hør Den lille prinsen gratis

Ved å registrere deg på en av de ulike lydbokappene kan du nå, og i en begrenset periode fremover, høre Den lille prinsen helt gratis. Du vil samtidig få muligheten til å teste hva du synes om den aktuelle appen. Å oppleve denne boka på lydbok vil dessuten bli en opplevelse for hele familien, som kan vekke mange tanker og viktige samtaleemner.

Den lille prinsen
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel