Det store bildet

Gunhild A. Stordalen - Det store bildet er historien om den kjente milliardærfruen som ble dødssyk. Biografien er skrevet av Jonas Forsang, og lydboken er lest inn av Henriette Steenstrup.

Lytt til Det store bildet - gratis i 30 dager på Storytel

Synopsis

Det store bildet er biografien om Gunhild A. Stordalen, som er gift med milliardæren Petter Stordalen. I 2014 fikk hun diagnosen systemisk sklerodermi, en uhelbredelig og dødelig sykdom. Boken omhandler naturligvis Gunhilds kamp mot den dødelige sykdommen, men dette er bare en del av det store bildet. Hun kjemper nemlig også en innbitt kamp for å gjøre verden til et bedre sted. Via organisasjonen EAT jobber hun iherdig for å få verden til å våkne opp og jobbe mot et mer bærekraftig samfunn. Det store bildet forteller altså historien om milliardærfruen som prøver å redde både seg selv og resten av verden.

Hvem passer boken for?

Biografien om Gunhild Stordalen har det aller meste. Det er lett å trekke paralleller til en romantisk historie der den ukjente bygdejenta får den rike prinsen. Samtidig har ekteparet sett døden i hvitøyet, og boka beskriver både dødsangst og smerte. Et gjennomgående tema er mangel på tid, og klokken tikker raskt både for enkeltmennesket og menneskeheten generelt. Samtidig som biografien beskriver Gunnhilds egen kamp, tas det nemlig opp viktige spørsmål om ernæring og miljø. Denne boken passer dermed for de aller fleste; de som liker en askepott-historie, de som selv sliter med å takle livet med en dødelig sykdom, og de med hjerte for miljøvern.

Hør gratis

Har du lyst til å få med deg hele den rørende historien om Gunhild? Akkurat nå kan du lytte til lydboken helt gratis hos Storytel. Du kan nemlig prøve 30 dager helt gratis, og velge blant tusenvis av lydbøker uten å betale en krone. Registrer deg hos Storytel, og lytt til Det store bildet helt gratis i 30 dager.

Det store bildet
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel