Doktor Proktor og det store gullrøveriet

Doktor Proktor er tilbake og skal på sitt fjerde eventyr, som byr på mysterier og humor nok en gang. Boken ble utgitt i 2012 og er nå tilgjengelig på lydbok. De andre bøkene er like gøyale: Doktor Proktors prompepulver, Doktor Proktors tidsbadekar, Doktor Proktor og verdens undergang, og Kan doktor Proktor redde jula? Alle disse er gode og populære barnebøker som trekker på leserens smilebånd, gammel som ung.

Lytt til Doktor Proktor og det store gullrøveriet - gratis i 30 dager på Fabel

Den verdenskjente forfatteren og musikeren Jo Nesbø regnes ofte som Norges krimkonge for voksne, men han får – kanskje overraskende – stadig positiv kritikk for sine barnebøker. Bøkene byr på fantasi og eventyr, samt også godt språk med ordspill. Nesbø kan kunsten å skrive, som kommer uttallige lesere tilgode. Du kan nå høre en av barnebøkene hans gratis i ulike lydbokapper som passer for deg.

Hva handler Doktor Proktor og det store gullrøveriet om?

Gullbeholdningen i Norges Bank har blitt ranet, og Kongen ber doktor Proktor, Lise og Bulle reise til London for å finne ut hvem som stjal gullet. For å løse mysteriet må de kle seg ut, fordi de da kommer i kontakt med et ondt skurkemiljø hvor de kan finne svaret. Ikke nok med det, de må også spille engelsk fotball og redde Norges befolkning fra fattigdom!

Hør Doktor Proktor og det store gullrøveriet gratis på lydbok

Ivar Nergaard er innleser og lydboken er 3 timer og 37 minutter lang. I en begrenset periode kan du høre boken gratis i ulike lydbokapper. Appene er fleksible og lar deg ta kontroll over avspilling av lydboken. Det finnes også et bredt utvalg av flere barnebøker du kan høre på, og de er bare noen tastetrykk unna. Hør i vei med Proktor og gjengen!

Doktor Proktor og det store gullrøveriet
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel