Elefanten som gjerne ville sove

Forfatteren Carl-Johan Forssén Ehrlin har en bakgrunn innen psykologi, som hjalp han da han skrev denne boken samt forgjengeren: Kaninen som gjerne ville sove. Denne boken ble en bestselgende verdenshit, og blir beskrevet som den ultimate god natt historie, som garantert vil få barnet ditt til å sovne i løpet av minutter. Nå er altså oppfølgeren kommet, med en forbedret metode og sterkere fokus på at barnet skal lære seg å sove på egenhånd. Perfekt som lydbok!

Lytt til Elefanten som gjerne ville sove - gratis i 30 dager på Storytel

Bøkene til Forssén Ehrlin mottar strålende kritikk fra både psykologer og foreldre. I anmeldelser av bøkene sies det til og med at man ikke må lese denne historien i nærheten av noen som kjører bil, da den spesifikt er utformet for at den som hører på skal sovne. I elefanten som gjerne ville sove, og bokserien som helhet, er det benyttet flere teknikker som gjør at barnet skal sovne fortere. Språket kan derfor også være litt uvanlig noen steder. Lytt gratis nå!

Teknikker i Elefanten som gjerne ville sove

Da boken anvender forskjellige teknikker utarbeidet fra atferdspsykologi, er det også anbefalt at foreldre leser gjennom boken på forhånd, slik at de er klare over hvordan den best mulig leses for barnet. Forfatteren har også laget en guide, der man ser for eksempel ser hvilke ord som burde leses langsomt, og hvilke ord det burde legges trykk på, samt når det burde gjespes osv. Derfor er det så supert å ha den på lydbok, så vet man at man får full uttelling!

Lytt til elefanten som gjerne ville sove gratis

Dersom du ønsker å lytte til Elefanten som gjerne ville sove gratis, burde du prøve å laste ned en av appene som du kan finne på denne nettsiden. Da får du i tillegg muligheten til å lytte til et stort spekter av andre lydbøker. Og det beste av alt; de er alle helt gratis i en begrenset periode. Dette er en den perfekte lydboken for alle barn som trenger å lære seg å sove alene.

Elefanten som gjerne ville sove
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel