Emma og Thomas

Emma og Thomas er en serie bøker for barn fra rundt 2 år. I disse bøkene møter vi Emma og Thomas, samt forskjellige utfordringer og oppgaver som de to møter på. Bøkene er svært populære, og har solgt nesten én million eksemplarer i Norge. Serien finnes også på lydbok, og du kan få tak i dem nå.

Lytt til Emma og Thomas - gratis i 30 dager på Fabel

Gunilla Wolde var en svensk tegner og barnebokforfatter som skrev en rekke barnebøker. De er pedagogiske og lærerike, og fortsatt svært populære. Gjennom sine fortellinger blir barna introdusert for en rekke situasjoner som de selv kommer til å møte på, og har til hensikt å forklare for barna hvordan verden fungerer. Serien kan nå høres gratis på lydbok.

Fortellingene om Emma og Thomas

I bokserien møter vi på Emma og Thomas, og diverse problemer som de støter på. Med kunstneriske og nøytrale illustrasjoner og pedagogiske forklaringer er læringsutbyttet av bøkene stort. Vi møter på Thomas når han baker, kler seg ut og bader. Det finnes bøker om Emma når hun må til legen, er i barnehagen, og når hun er på verkstedet sitt.

Hør bøkene om Emma og Thomas gratis

Lydbøker for barn er kjempepopulære, og mange barn vil ha stor glede av å høre Emma og Thomas på lydbok. Pass derfor på nå når et godt utvalg av disse bøkene fra serien er tilgjengelige helt gratis i en begrenset periode. Du får enkelt tilgang til dem gjennom å registrere deg på en av lydbok-appene.

Emma og Thomas
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel