Folk og røvere i kardemomme by

Thorbjørn Egner er blant Norges mest folkekjære forfattere, og har skrevet bøker og historier som de fleste barn og voksne i Norge et forhold til. Utover bøker skrev han også visesanger, og han var også en illustratør. Blant de mest kjente verkene til Thorbjørn Egner utover Folk og røvere i kardemomme by, finner vi for eksempel Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen, Karius og Baktus, og mye, mye mer. En uvurderlig klassiker på lydbok!

Lytt til Folk og røvere i kardemomme by - gratis i 30 dager på Storytel

Egner sine bøker og fortellinger kommer virkelig til live gjennom hans fantastiske viser. I denne boken får du gratis høre noen av de beste visene han noen gang har komponert, som Papegøyen fra Amerika, Politimester Bastians vise og den kjente og kjære Røvervise. Alt i den flotte, nærmest bohemske byen, der det som kjent heter at man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og forøvrig kan man gjøre hva man vil.

Hva foregår i folk og røvere i kardemomme by

I boken blir vi introdusert for noen av de beste karakterene Egner har klart å konstruere, samt også noen av de beste og hyggeligste visesangene. Her finner vi røverne Kasper, Jesper og Jonatan, som bor med en løve og lager vanskeligheter i byen. Du får også høre om politimester Bastian, som kun ønsker at alle i byen hans skal ha det bra. Vi finner også Tante Sofie, Barberer Sørensen, Tobias i Tårnet, og mange mange fler.

Lytt til folk og røvere i kardemomme by gratis

Dersom du ønsker å lytte til Folk og røvere i kardemomme by, burde du prøve å laste ned en av appene som du kan finne på denne nettsiden. Da får du i tillegg muligheten til å lytte til et stort spekter av andre lydbøker. Det beste av alt: Det er helt gratis i en prøveperiode. Dermed er det bare å kjøre på, og begi deg ut på en reise av ny kunnskap og nye impulser som lydbøkenes verden kan by på.

Folk og røvere i kardemomme by
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel