Foreldrebyrået

Foreldrebyrået er en morsom lydbok for alle barn. Mange barn vil nok kjenne seg igjen i hovedpersonen Barry. Som de fleste barn er også Barry lei av foreldrene sine, og han mener foreldrene har skylden i det mest. Til og med for at han heter Barry. Foreldrebyrået skal løse alle hans problemer.

Lytt til Foreldrebyrået - gratis i 30 dager på Fabel

Helt gratis kan barna oppleve denne lydboken på våre sider. De vil ha stor glede av å følge Barry gjennom Foreldrebyrået. Det er en morsom bok skrevet av komiker David Baddiel, og som er overført til norsk på en herlig måte av Knut Erik Engemoen. Dette er en genial lydbok for alle barn.

Foreldrebyrået

Foreldrebyrået er hva det kan høres ut som, et byrå for barn som ikke er fornøyd med foreldrene sine. Barry er ikke fornøyd med noe med foreldrene, men det å finne nye, helt perfekte foreldre er kanskje ikke så enkelt som det kan høres ut som. Barry finner ut det samme etter en stund.

Foreldrebyrået er gratis på våre sider

Vi kan tilby mange morsomme, engasjerende lydbøker gjennom appene på våre sider. Foreldrebyrået er nok en morsom, engasjerende lydbok for alle barn, og som du finner på siden vår. Uten noen form for kostnader kan du glede og engasjere barna dine her, helt gratis og til glede og stor underholdning i flere timer!

Foreldrebyrået
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel