Garmanns sommer

Stian Hole er utdannet grafisk designer ved Statens håndverks- og kunstindustriskole i Oslo. Han debuterte som barnebokforfatter i 2005, og han illustrerer sine egne bøker. Bøkene hans er oversatt til en rekke språk og har vunnet mange priser i både inn- og utland. Garmanns sommer, som du nå kan høre som lydbok, er forfatterens andre bok.

Lytt til Garmanns sommer - gratis i 30 dager på Storytel

Garmanns sommer kom ut i 2006. Boken har blitt tildelt Brageprisen i 2006, Bologna Ragazzi Award i 2007 og Deutscher Jugendliteraturpreis i 2010. Du kan nå laste den ned og høre boken gratis via en lydbokapp. Stian Hole har skrevet ytterligere to bøker om Garmann, Garmanns gate kom ut i 2008 og Garmanns hemmelighet i 2010.

Handlingen i Garmanns sommer

I boken møter vi Garmann som er 6 år. Sommeren er snart slutt, og det er dagen før han skal begynne på skolen. Han gruer seg og har sommerfugler i magen. Garmann har besøk av de gamle tantene sine, og spør alle de voksne om de også gruer seg til noe. Noe han finner ut at de faktisk gjør.

Lytt til Garmanns sommer gratis

Ved å laste ned og installere en lydbokapp, kan du lytte til Garmanns sommer gratis i en tidsbegrenset periode. Lydboken varer i 13 minutter og det er forfatteren selv som leser. Boken er en barnebok og passer godt for barn i slutten av barnehagealder / begynnelsen av skolealder. Den tar for seg en av de mange store overganger man skal igjennom i livet.

Garmanns sommer
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel