Gruffalo

Gruffalo er en barnebok som er skrevet av engelske Julia Donaldson. Hun er kjent for å skrive barnehistorier med rim. Gruffalo har solgt over 13 millioner eksemplarer og vunnet flere priser. Donaldson er også dramatiker, derfor er det ikke underlig at det har blitt laget skuespill av boken, som har blitt spilt på West End og Broadway. Nå kan du nyte boken som lydbok.

Lytt til Gruffalo - gratis i 30 dager på Storytel

I boken blir leseren tatt med inn i den eventyrlige skogen, og møter en liten mus som må bruke smarte triks for å unngå fare. Hva vil skje når musen møter en sulten gruffalo, vil musen klare å lure den? Lytt til Gruffalo gratis, det er en historie som er unik å høre på lydbok, ettersom den blir fortalt med både musikk og effekter, sammen med Gruffalo-sangen.

Hvem vil like Gruffalo?

Lydboken vil skape en hyggelig stemning blant de minste, med så mange fine effekter – og de vil helt klart synes det er gøy å synge med på Gruffalo-sangen. Her vil dere heie på musen, selv om den er liten er den ikke redd for de store skumle dyrene som befinner seg i skogen. Donaldson har skrevet andre fortellinger i serien som dere kan utforske, sånn som Lille Gruffalo.

Hør lydboken Gruffalo gratis

Gruffalo er en usedvanlig fin fortelling om en smart liten mus som ikke er redd for noe eller noen. Nå har du muligheten til å høre lydboken kostnadsfritt i en begrenset periode ved å prøve en av lydbokappene på siden. Der vil du finne historien om Gruffalo samt mange andre bøker verdt å sjekke ut. Så hva venter du på, ta med deg barna på eventyr gjennom lydboken!

Gruffalo
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel