Håndbok for superhelter

Håndbok for superhelter er en serie bestående av seks bøker. Det er Elias og Agnes Våhlund som står bak historien om Lisa, jenta som tar opp kampen med både mobbere og superskurker. Bøkene er både spennende og inspirerende, og passer for barn og ungdom fra 7 år og oppover. På lydbok er det Jannike Kruse som guider oss gjennom Lisas univers.

Lytt til Håndbok for superhelter - gratis i 30 dager på Storytel

Hver lydbok, som kan høres gratis i en periode, har en spilletid på 30 minutter til 1 time - og her flyr tiden. Håndbok for superhelter er full av fart og spenning, samt en tydelig og god moral. Forfatterne tok utgangspunkt i at deres egen datter ble mobbet, og at de ønsket å gi mot til de som står utenfor.

Handlingen i Håndbok for superhelter

Lisa blir mobbet for sine utstående ører og mistrives fælt på sin nye skole. En dag søker hun tilflukt på biblioteket og dras på underlig vis mot en bok ved navn Håndbok for superhelter. Det er starten på Lisas eventyr som superhelten Den Røde Maske. Nå skal både mobbende guttegjenger, tyver og superskurker få møte en jente som tør å stå imot.

Lytt gratis til Håndbok for superhelter

Ved å bruke en av lydbokappene du finner her på siden kan du i en viss periode lytte til Håndbok for superhelter helt gratis. Våhlunds fortelling og Kruses innlesing er en uslåelig kombinasjon. Du kommer til å sitte på kanten av setet hele veien fra start til slutt. Etterpå er det bare å vente på neste bok i serien.

Håndbok for superhelter
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel