Heksedoktoren

Heksedoktoren er skrevet av den svenske læreren og barnebokforfatteren Martin Widmark. Hør lydbok med oppdragene til monsteragent Nelly Rapp, hun er en smart jente som har gått på monsterskole, og hennes oppdrag er klart: Å redde verden fra monstre som vampyrer og spøkelser. Heksedoktoren er nummer syv i serien om Nelly Rapp monsteragent. Nelly har hatt det veldig travelt med å redde verden, i 2019 kom bok nummer 19.

Lytt til Heksedoktoren - gratis i 30 dager på Storytel

Lytt gratis til historien om hvordan Nelly har vært så uheldig at hun har klart å låse seg inne med en ordentlig heksedoktor! Heksedoktoren er så sjarmerende at hun faktisk har klart å forelske pappaen til Nelly. Nå må Nelly tenke klart og være smart. Heldigvis er Nelly både nysgjerrig og litt modig, så hun bruker heksedoktorens egne våpen, nemlig nåler. Vil hun klare å beseire heksedoktoren?

Hvem vil like Heksedoktoren?

Heksedoktoren er en barne og ungdomsbok, som følger monsteragenten Nelly Rapp i et nytt oppdrag full av spenning. Boken er en del av serien om Nelly Rapp monsteragent, her møter hun på ulike monstre, utfordringer og settinger sånn som «I Dovregubbens hall», «Vampyrenes ball» og «Sjøuhyret i Bergsjøen». Heksedoktoren og de andre bøkene i serien passer perfekt for de som elsker mysterier, spenning og er nysgjerrige.

Hør Heksedoktoren gratis

Enten barnet ditt er en lesehest eller ikke, er Heksedoktoren en strålende mulighet for å få barnet ditt til å lytte til spennende historier og opplevelser med Nelly Rapp som hovedperson. Du har muligheten til å høre lydboken helt kostnadsfritt for en begrenset periode ved å prøve en av lydbokappene på siden. Hør på historiene om Nelly Rapp samt mange andre spennende bøker!

Heksedoktoren
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel